Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beköpjem vagy ne?
Van egy pali akinek van felesége és 2 gyereke. Közben folyamatosan szeretőket tart és amint valamelyik szeretőjének alakulna valami kapcsolata egyből közbevág és nem hagyja, hogy bármi is kialakuljon. Amint megtudja, hogy alakul neki/nekik valami azonnal kapcsol és újra ő lesz a hős szerelmes csakhogy nehogy elveszítse az adott nőt aki teljesen bele van esve a sok hazugsága miatt.
Szerintem ez a fajta magatartás nagyon nem korrekt, hogy más életét tönkreteszi azért, hogy neki megmaradjon egy szerető aki többet akar mint ami van (de sose lehet belőle több).
Jogosnak tartom, hogy beköpjem a feleségének, hogy kivel és mivel vagy együtt? Mert ez már szerintem rettenetesen undorító és manipulatív.
5 1-es vagyok és nő.
Egyszerűen nem avatkozok bele más dolgába, mert ha tetszik ha nem...nincs hozzá közöm.
Kell a francnak felesleges "gond".
Amelyik szerető beköpi a másik felet aki foglalt, a párjának, az valójában nem szereti a csaló felet hiába állít olyat, hogy szerelmes lett. Na pont ilyen a kérdező is!
Ha valóban szeretné, akkor a fájdalom ellenére is képes lenne őszintén tiszta szívvel elengedni és boldog életet kívánni neki, mégha nem is vele lenne ez meg, hanem a házastársával, vagy bárki mással. Itt meglátszik mindenkinél az, hogy milyen önző is valójában.
Hát persze, még a házas megcsalót kell sajnálni, ő az ártatlan aki semmiről se tehet és semmi rosszat nem is tett. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!