Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most beköpjem? Ti mit csinálnátok?
A sztori röviden annyi, hogy a kolléganőmet a szemem előtt csábítják el, de a főnököm az ő barátja. Viszont! Ismerem a pasit aki a “csábító” vagy hogy mondjam, és iszonyú rendes, tök jófej, vicces, az egyik kedvenc vendégünk. A főnököm és a barátnőm kapcsolatáról nem túl sokat tudok, a lány csak két hónapja dolgozik itt velünk. Nagyon aranyos, okos, összeszedett csak kicsit mintha meg akarna felelni a párjának, aki nyilván idősebb nála jóval. De nem gondolom, hogy a pénzéért lenne vele, nem olyan típus. Tudom hogy ezer éve együtt vannak, és hogy már egyszer szakítottak, de most minden rendben köztük látszólag, aranyosak, bár még puszit is csak ritkán láttam őket adni egymásnak ami nekem kicsit furcsa. De nem nekem kell ezt megítélnem szerintem.
Szóval ez a srác szépen lassan belezúgott a lányba, és szerintem kölcsönös… Nem szoktunk nagyon senkiről beszélgetni, de róla már többször esett szó, elmeséli nekem miről beszélt neki a srác, hogy hogy bókolt neki, kicsit mintha megerősítésre várna, vagyis mintha akarna beszélni róla de nincs kivel és nem is mondhatja el hiszen ott a párja… aki a főnököm és ma kérdezgetett, rohadt gyanús volt. Szerintem sejt valamit, vagy valami történhetett de én mégis mit mondjak??? Mondjam el az igazat? Akkor utálni fog a lány, és a srác is, de mégis ez lenne a helyes?
Annyira rossz mert szerintem összeillenének, és ezt nem viccből mondom… Külsőleg is jól mutatnának, és látom, hogy a mostani kapcsolatuk mennyire… “steril”. És a srác ennek tök az ellentétje.
De ezt mégsem dönthetem én el? Félek attól is, hogy ha falazok kirúgnak, plussz nagyon rendes a főnököm is. Csak nézzem mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!