Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ha a barátnőtök exe megfenyegetne azzal hogy kitapossa beleteket ha meglát?
Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 21:51
1/12 anonim válasza:
Lesz*rnám. Ha komolyra fordul megmutatnám a rendőrőknek az üzeneteket ha más nem
2/12 acelsziv válasza:
Kiröhögném. Egy kis fröcsögő s e ggf ej nem ijeszt meg.
3/12 A kérdező kommentje:
És ha erősebb nálatok?
2020. máj. 2. 21:55
4/12 anonim válasza:
akkor se szarj be, ha tenne bármit is irány a rendőrség. én is voltam hasonló helyzetben, aztán az illető jobban összecsinálta magát amikor a 'rendőrség' szó elhangzott.
5/12 anonim válasza:
Akkor te legyél erősebb agyban, az ilyenek nem arról híresek, hogy szétveti őket az iq !
6/12 anonim válasza:
Ha az exem megfenyegetné a jelenlegi barátomat, megkérném, hogy ne tegyen semmit, és ha az exem be is váltaná a fenyegetését, azonnal feljelenteném.
23/N
7/12 anonim válasza:
Fenyeget. Menj be a rendorsegre, jelentsd fel. Ettől be fog kakilni és nem fog csinálni semmit hidd el.
8/12 anonim válasza:
Ezért kell sportolni és kravmagázni többek között.Az élet még sok problemat fog eléd hozni ezt most elmondhatom neked :)
9/12 anonim válasza:
Elgondolkodnék azon, hogy milyen emberrel járok akinek előttem ilyen primitív arcokkal volt dolga...
10/12 anonim válasza:
A barátnő meg gondolom csak sápítozva nézi az exkant ahelyett, hogy beolvasna neki, hogy feljelenti a g..be mindenért, amiért csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!