Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csinálnátok a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben, ha az exetek úgy neki lökne valaminek hogy be reped a bordád?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szakított velem az exem, direkt rá kérdeztem van e más valaki az életében. Szem rebbenés nélkül bele hazudott a az arcomba. Időközben elkezdtem albit keresni, addig még nem találok úgy egyeztünk meg hogy a másik szobában lakom. Tegnap kiderült van valakije, mérgemben azt mondtam neki, hogy egy hazug gerinctelen patkány. Ezen úgy elborult az agya, hogy előbb megpofozott, majd ahogy védekeztem meglökött és neki csapódtam valaminek. Ennek az lett a következménye, hogy el repedt a bordám. Tegnap este közöltem vele, hogy fel fogom jelenteni. Erre ki nevetett hogy úgy sem hinné el senki, majd azt mondja elestem. Mit csináljak?
2020. jan. 13. 10:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Feljelentheted , 8 napon túl gyógyuló sérülésnél a rendőrség is igencsak elő fogja őt szedni. Persze orvosi vizsgálat kell hozzá.

De alapból egy retardált kretén állattal jöttél össze....jó választás....

Nincs hová menni szülők barátok?

2020. jan. 13. 11:04
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Csatold a látleletet a feljelentéshez
2020. jan. 13. 11:06
 3/15 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem próbáld magad visszakönyörögni. Olyan férfias meg macsó az exed. Ilyen jó pasid nem lesz többet ha ezt elszalasztod. Néha megcsapkod egy cseppet, na bumm, ez belefér szerintem, ha egy ilyen pasi mellett lehetsz. Vag ha nem fogad vissza, keress egy ugyan ilyet:)
2020. jan. 13. 11:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a fránya vak komondorok
2020. jan. 13. 11:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Látlelet+ feljelentés.

Persze, hogy ezt mondja, próbál laza lenni.

Még ma költözz ki a lakásból, akárhol is kell aludnod.

2020. jan. 13. 11:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha elrepedt a bordád,a rról van látleleted, mivel el kellett menned dokihoz, szóval hagy röhögjön, jelentsd fel, viszed a látleletet és ennyi.

Ja és szerintem csak jó tanács költözz el onnan, szüleid, testvér,r okon nem tud addig segíteni míg te nem találsz albit? Ne maradj ott, addig valami panzió azt jól van.

2020. jan. 13. 11:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
testvér javítva
2020. jan. 13. 11:17
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a ki oktatást. Egy év alatt soha nem fordult elő még csak egy hangos veszekedés sem. Nagyot csalódtam benne, hogy erre képes. Szerintem az új csaj miatt ment el az esze.

Természetesen ki költözöm, tálaltam egy másik albit.

2020. jan. 13. 11:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentést tennék például.
2020. jan. 13. 11:22
 10/15 anonim ***** válasza:
21%

Mondjuk egymást megérdemlitek, zsák a foltját, el is tudom képzelni milyen környezetben éltek. Általában a Híradóban mutatnak olyan gyönyörű helyeket, késelés, bicskázás vagy egyéb bűneset után (esetleg "fagyállót ivott a közmunkás és a fia" hírekben)

De amúgy jelentsd fel, ezt kell tenned.

2020. jan. 13. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!