Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beköpjem a szeretőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beköpjem a szeretőm?

Figyelt kérdés
Elegem van, először mind a ketten szeretők voltunk. A végén csak én. Átejtett, rajöttem, hogy végig csak szórakozott. 2 evig! Annyira mérges vagyok, leginkább magamra. De rá is, úgy gondolom, hogy megérdemelné hogy ő is szenvedjen.
tegnapelőtt 22:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

És mi fog történni ha beköpöd?

1. Rajtad röhögnek sztereóban a párjával együtt (nyilván kis békülős szex civakodás után)

2. A megcsalt fél kidobja a párját, amit nem is annyira bán a megcsaló, így szabad életet élhet gyakorlatilag bárkivel.

De a végeredmény változatlan, továbbra sem fog akarni tőled semmi komolyat.

tegnap 07:50
 12/30 anonim ***** válasza:
34%
Cáfolnám, én nagyon is jól éreztem magam utána.
tegnap 08:06
 13/30 anonim ***** válasza:
40%
Mondd el! Úgy tiszta. Kettő év sok idő. Hihetetlen hogy egy társak nem tűnik fel hogy kettő évig csalja a párja
tegnap 08:07
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
Ekkora naivitásra nem tudok mit írni.Inkább iszom egy ☕-t és reggelizem.
tegnap 08:21
 15/30 anonim ***** válasza:
68%
Volt két jó év az életedben, örülj neki és ne akarj bosszút állni senkin.
tegnap 08:22
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha az törtent, amit a 6os írt...akkor nyugodtan. Persze nem mész vele semmire majd, mert ez az a fajta fasz, amelyik otthon majd mindent kimagyaráz
tegnap 08:23
 17/30 anonim ***** válasza:
67%
Én annyira nem értem ezt a hozzáállást, hogy még az van leszidva, aki a megcsalt félnek kiteríti a kártyákat... Bocs, de neki is joga van tudni, hogy a párja mit csinál a háta mögött. És lényegtelen, a szerető milyen szándékkal borít. Jobb későn, mint soha, szerintem. Feleség vagyok, ha 2 év után elém állna a szerető, hogy a férjem eddig hülyítette, akkor nem azt mondom, hogy hálás lennék neki vagy szeretettel megölelgetném, de őszintén jobban örülnék ennek, hogy végre elmondja nekem, kivel élek együtt, mintha tovább hülyítene a pasim. Mert nyilván a házastárs ha eddig tudta a párját hülyíteni, akkor ha a kérdező most meg is szakít vele minden kapcsolatot, kicsit szomorkodik és lép tovább, lesz új szeretője, a házastársát meg ugyanúgy átveri továbbra is. Nem oké. Nagyon nem oké ezt eltitkolni.
tegnap 08:57
 18/30 anonim ***** válasza:
28%

17# hidd el nekem, a legtöbb nő pontosan tudja még a napját is, hogy mióta csalják.

Ez sok helyen amolyan nyilt titok. Mindenki tud mindent csak szemet huny felette.

Erre beállít egy kétségbeesett kidobott szerető és borít mindent?

Ne haragudj de ép eszű ember nem süllyed le erre a szintre.

Éppen elég az a legalacsonyabb státusz, minek süllyeszteni tovább?

Megnyugszol? Azt hiszed hogy ezzel bárkinek ártasz? Uggyan már.

tegnap 09:09
 19/30 anonim ***** válasza:
82%

18-as.

Nem, nem tudja minden nő.

Ahogy a szeretőm barátnője sem tudta.

Én pedig nem állítottam be hozzá kétségbe esetten. Egyszerűen csak elküldtem neki pár szaftos képet és üzenetet és rábíztam mit kezd ezzel.

Ő volt aki kétségbeesetten beállított hozzám utána.

Szakítottak.

És igen, jól esett, elégtétel volt.

tegnap 09:26
 20/30 anonim ***** válasza:
23%

19# nemhiába csak szerető voltál. Az ilyen rosszundulatú k.vák senkinek sem kellenek kapcsolatra.

Arra kevés voltál hogy az a kapcsolat magától menjen tönkre, a közreműködésed nélkül.

Én a helyedben nem lennék büszke magadra. Ha neked ez elégtétel volt, hát nagyon beteg elme lehetsz.

Szerencsére az ilyeneknek jut a legalja státusz.

Nem véletlenül maradsz te mindenki riherongya.

Sok sikert hozzá, további sok szenvedést a pozícióhoz. Feljebb úgyse juthatsz.

😆

tegnap 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!