Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire általános hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire általános hogy terhesség alatt vagy újszülött mellett , apuka szeretőt tart?

Figyelt kérdés
febr. 15. 09:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%
Olyan emberek képesek erre, akiknek az értékrendjébe egyszerűen belefér a hűtlenség. Nekik a szex nem a szerelem része, ezt képesek attól teljesen függetlenül művelni. Tehát igazából nem jelent különösen nekik semmit egy kis élvezetnél. Csinálják, ami nekik kényelmes és bíznak abban, hogy nem buknak le. Nem kell ezt túl gondolni. Statisztikát nem tudok mondani, hány százalék, de utána lehet nézni tudományos fórumokon.
febr. 15. 22:00
 22/27 anonim ***** válasza:
16%
De miért hiszik azt sokan, hogy ettől még nem szereti a pasi a családját?
febr. 16. 00:59
 23/27 anonim ***** válasza:
36%
Mert akkor nem alázná meg a gyerekei anyját? Ha valaha ilyet tenne a férjem az lenne a minimum, hogy utána pokollá tenném az életét és elintézném hogy a gyerekei is tudják miféle.
febr. 16. 01:10
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

#23 felesleges lenne ugyan olyanná válnod. Tapasztalat, én is ki akartam csinálni az exet és a szeretőt is (akiért még ott is hagyott 1,5 év hazudozás és hülyítés után). Hamar rájöttem, hogy ilyen emberekbe energiát ölni? Az szórakoztatta volna őket, minnél többet foglalkozom velük.

A gyerek pedig lássa azt, hogy talpra lehet állni és nem kell gyűlölködéssel kitölteni a napjainkat.

febr. 16. 08:54
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
A gyereket ebből ki kell hagyni, nem tehet semmiről.
febr. 18. 02:38
 26/27 Helly R. from MDR ***** válasza:
0%

Teljesen normális, nekem tetszene :) /s

31/N

febr. 18. 05:19
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
#26 Ha te lennél a szerető, vagy a feleség? :D
febr. 18. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!