Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire általános hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire általános hogy terhesség alatt vagy újszülött mellett , apuka szeretőt tart?

Figyelt kérdés
febr. 15. 09:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%

Megérdemlik a nők.

Én őszintén, korrektül, valóban segítőleg, mindig elmondom: A FÉRFI NEM AKAR GYEREKET! Ja, hogy te ismersz olyat? Én is ismerek. Olyan ez, mint amikor a gyereked kutyát akar, te megveszed neki. Eleinte foglalkozik vele. Aztán egyre kevésbé. Majd pár hónap, és te kell, hogy mindent csinálj.

febr. 15. 10:28
 12/27 anonim ***** válasza:
72%

Az ilyen férfi a legundorítóbb szerintem a világon. Nem kötelező gyereket vállalni, lehet gumit is húzni. Ha az derogált, akkor meg vállaljon már felelősséget.

Én sosem feltételezném a férjemről, hogy valaha ilyet tenne (ő kifejezetten mindig is akart gyereket és ezt mondta is), de ha egyszer rajta kapnám, úgy kisemmizném mint a franc. Mehetne új csajhoz egy bőrönddel.

febr. 15. 12:13
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
#11 Ugye tudod, hogy ez evolúciós szempontból is baromság? :D
febr. 15. 12:28
 14/27 anonim ***** válasza:
71%
A legtöbb férfi csak azért vállal babát, mert ezzel akarja megfogni a csajt, hogy az ne lépjen le. Mint az esküvő, az is ilyen.
febr. 15. 12:43
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez akkor van inkább ha nincs kielégitve,és nem foglalkoznak vele mint FFI.
febr. 15. 14:11
 16/27 anonim ***** válasza:

#15 Valóban van benne igazság, megrökönyödve nézem sokszor, mennyire a háttére szorul a férfi, miután megszületett a baba. Szinte a gyerektől is tiltva van.

Mindkét félnek mélyen bele kell gondolnia abba, hogy megváltozik azért az életük majd és nem lesz minden cukormázzal leöntve.

Az én férjemnek azért lett szeretője, mert féltékeny volt a saját gyerekünkre. Azt hiszem sokan össze tehették volna a kezüket, hogy nagyon laza anyuka vagyok és a gyerek se a kezemben akart lenni egész nap.

És ez sem ritka eset. Sokan nem bírják elviselni, hogy azért alkalmazkodni kell egy gyerekhez és a figyelem is megosztódik.

Remélvén, hogy mástól majd megkapják a megszokott figyelmet, máris lelépnek.

febr. 15. 14:30
 17/27 anonim ***** válasza:
55%
Nalunk tudtommal nem volt szeretoje. De igazabol eleg aktivan reszt vesz a gyerek eleteben, szeretik egymast, sot ha nekem barmi bajom van, peldaul beteg vagyok, akar egesz nap atveszi a gyereket. Es nem pampog erte, hogy jujj, foglalkoznia kell a sajat gyerekevel. Amikor megjon a munkabol, ugy orul neki a gyerek, ot is teljesen boldogga teszi, sot, hianyzik is neki napkozben. Egyaltalan nem feltekeny... Annyi csak, hogy o is elfarad, sot volt, hogy o mondta, inkabb aludna... Akkor annyi erobol en menjek felre? Hagyjuk mar.
febr. 15. 14:55
 18/27 anonim ***** válasza:
#17 ez nagyon dícséretes, de mégis hogy jön a kérdéshez és a válaszokhoz? Mert másnak meg más a tapasztalata más emberrel?
febr. 15. 14:58
 19/27 anonim ***** válasza:
Mármint ő konkrétan a kérdésre válaszolt, ellentétben a 11-essel, akinek ide is sikerült nőgyűlölő hülyeségeket tolni.
febr. 15. 15:08
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

2 férfi ismerősöm is volt akik babavárás alatt, baba születésekor is másokkal ismerkedtek, szeretőztek.

Le is buktak.

Az egyiket kidobta az asszony, a másik férfi maradt, játszák az álompárt a gyerekekkel.

Hányingerem van az ilyen emberektől.

febr. 15. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!