Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Más lánynak ilyeneket mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynak ilyeneket mondani belefér?

Figyelt kérdés
Meg tudtam, hogy a párom a munkahelyén nagyon kedves az egyik lánnyal. Eleinte nem törődtem vele amíg csak 1 embertől hallottam. De aztán már másik embertől is hallottam, és egy harmadiktól is. Nem hazug emberek, össze sem beszélhettek mert nem is nagyon ismerik egymást (heti forgásban vannak). Elvileg a párom ilyeneket mond a lánynak "bármikor hívhatsz, ha segítség kell" "miben segítsek, hogy jobb legyen" "jól áll ez a ruha". Nektek ezek a kijelentések beleférnének? Évek óta ismerik egymást, eddig semmi nem volt tudtommal köztük, csak kollégák voltak. Miért mond neki ilyeneket? Ezek alapján lehet tetszik neki? Meg fogom vele beszélni, csak nagyon friss ez az egész. Jó a kapcsolatunk, úgy éreztem szeretjük egymást, minden rendben megy köztünk.
jan. 21. 07:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Rendben van, mindenki másképp látja. Személy szerint tiszteletlen a kérdezővel szemben mert ha már másoknak is feltűnt és tudatják az már rég rossz. Mégcsak vissza se fogja magát, egyáltalán nem érdekli, hogy ki hallja meg őt, ki árulkodik a kérdezőnek mert annyira mindegy neki, hogy mit érez, mi lesz a kapcsolattal.

Teljesen mindegy, hogy a végsőkig eljut-e a csajjal amikor még arra se képes, hogy kettesben szédítse hanem mások előtt szemtelenül csinálja. A tisztelet hiánya miatt azonnal repülne.

jan. 21. 08:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szimpatikus ha valaki segítőkész, kedves, nálam még az is belefér, ha megdicsér egy másik nőt. Viszont itt valószínűleg azzal lehet a baj, hogy túlzásba viszi. Gondolom nem 1-1 kijelentés után szóltak neked, ráadásul hárman is. Szóval ez azt jelenti, hogy napi szinten nyomhatja ennek a csajnak a dumát.
jan. 21. 08:22
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

11

Persze, azért kell minél hamarabb rendezni a helyzetet, mert ez tényleg nagyon tiszteletlen. De persze a Kérdező helyében nem egyből az összeborulást választanám, csak ha komolyan megdolgozik a pasi a kapcsolatért.

jan. 21. 08:24
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A tisztelettel van itt a baj. Mások is látják, hogy túlzásba viszi a flörtölést és nem érdekli
jan. 21. 08:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha dolgozni akarna a kapcsolaton akkor nem dicsérne, flörtölne a másik csajjal sem kettesben, sem mások előtt hanem a kérdezővel kacérkodna egyes egyedül!

Nagyon jól tudjuk, hogy a férfi kedvességből nem bókol más nőnek, nem ajánlja fel a segítségét ha nem jön be neki mint nő!

Az full oké lenne, hogy más nő is megtetszik neki, hűséget fogadsz ideális esetben és nem vakságot, de ő már átlépte a határt és ha lehetett volna már rég gerincre vágta volna a másik nőt. A lehetőség hiánya tartja vissza és nem az, hogy párkapcsolatban van, szereti a kérdezőt.

De én tőlem nyugodtan várjon a kérdező ha akar, majd rájön, hogy fölöslegesen teszi mert ha nem azt a kolléginát akkor majd más nőt fektett meg.

jan. 21. 08:30
 16/22 A kérdező kommentje:

Vegyes válaszok érkeztek. Ment mindenkinek a zöld. Nem érzem én sem ezt rendjén, mindenképpen beszélni fogok vele, de tényleg nem éreztem azt, hogy romlott volna a kapcsolatunk. A jövőnket tervezzük, együtt élünk, megkapok mindent tőle.

nem tudom ezt hova tenni. Állítólag a lány csak szimplán zavarban van attól amiket mond neki a párom, majd bunkó stílusban válaszol neki, de a történethez hozzátartozik az is, hogy mint kolléganővel mindig jól kijöttek. Ennyit tudok, hogy alapvetően szeret vele dolgozni munka téren. De ismerik egymást hosszú évek óta, akkor ez miért most "teljesedett ki" azt nem tudom. Ha tetszene neki, 5 - 10 év alatt erre miért nem jött rá? Egyébként én eddig maximálisan bíztam benne, nem tudok hűtlenségről, és őszintén szólva nem is az a típus szerintem. Miért mond neki olyan dolgokat amik zavarba hozzák? Lehet csak egy kis önbizalom növelés is ez erre is gondoltam.

jan. 21. 08:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én sok nő kollégámmal jól kijövök, baráti kapcsolat van köztünk. Szoktam őket dicsérni, mert csinosak, de nem udvarlási szándékkal, hanem mert szeretek udvarias lenni. Nem bókolok nekik lépten-nyomon, nem lesem az alkalmat, mikor lehetek segítőkész, vagy kedveskedő, és pláne nem hozom őket zavarba.

Szerintem ez így elég egyértelműen bepróbálkozás, nyomulás a részéről.

jan. 21. 09:44
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

"Ha tetszene neki, 5 - 10 év alatt erre miért nem jött rá?

Lehet csak egy kis önbizalom növelés is ez erre is gondoltam."

És nem a te segítségeddel, vagy hobbikkal növeli önbizalmát hanem a kolléganővel akinek tetszik. Értem.

Ne haragudj, de nagyon naiv vagy. A "drága" párod rájött, hogy bejön neki és le akarja fektetni. Hiányzik neki az új "inger" aka új punci mert hiába szép meg jó veled minden már nem adsz neki olyan vibrálást, bizsergést mint más nő. Ha teljesen ismeretlen nőről lenne szó vele most dolgozna együtt és a nőn észrevenné, hogy a zsánere ő rá is szintén hajtana mert hizlalja az egóját, hogy kapós másnál is nemcsak számodra mert te már lejárt lemez vagy, nem tudsz neki újat nyújtani.

Nem zavartatja magát egyáltalán, magasról tesz az együtt töltött időkre veled, nem becsül meg téged mint partnert.

Elég lesz, hogy zöld utat ad a munkatársnő és gondolkodás nélkül meg fogja tömködni.

Erről beszélni hiába akarsz mert te leszel a féltékeny, önbizalomhiányos hárpia. Mégha netán be is fejezi vele, más munkahelyre megy akkor sem fog nyugton maradni mert játszani akar a tűzzel.

jan. 21. 11:10
 19/22 A kérdező kommentje:
Soha nem fogja ott hagyni a munkahelyét, ez nem egy olyan hely amit könnyen ott hagyna az ember. Nem is várom el. És nyilván meg fogom beszélni vele, és én is tudom, hogy ez nem okés. Csak jó volt megbeszélni valakivel. Nem tudom mit tegyek mert megszakad a szívem. Bejelöltem azt a lányt, nagyvonalakban külsőre hozzám hasonlít. Mondjuk ismerem is látásból, mert régen én is abban az intézményben dolgoztam. Innen is ismerem a többieket. Csak azt nem értem, hogy miért kellett ehhez ennyi évnek eltelnie. Lassan 10 éves együtt dolgoznak kisebb megszakításokkal. Mi változhatott most. Bele sem tudok ebbe gondolni, hogy neki más "tetszik" de hát minek mondana neki zavarba ejtő dolgokat más esetben. Csak magamból indulok ki. Ha nekem nem tetszik valaki annak tuti nem mondok olyat amitől fülig elpirul, mert minek, kit érdekel.
jan. 21. 15:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Csináld ahogyan akarod, de a beszélgetés nem fog segíteni mert már nem fogsz benne bízni hiába ígér bármit, hiába csinál akármit. Csak úgy kidobta az ablakon a közös éveket ahelyett, hogy szólt volna mint pl. hiányzik egy kis szerepjáték, hiányzik, hogy férfinak néz és hasonlók. Inkább fogta magát és a másik nőt használja arra, hogy jobban érezhesse magát, de rád nincs tekintettel. Ennyit ért neki a lassan 10 év...
jan. 21. 15:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!