Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Más lánynak ilyeneket mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynak ilyeneket mondani belefér?

Figyelt kérdés
Meg tudtam, hogy a párom a munkahelyén nagyon kedves az egyik lánnyal. Eleinte nem törődtem vele amíg csak 1 embertől hallottam. De aztán már másik embertől is hallottam, és egy harmadiktól is. Nem hazug emberek, össze sem beszélhettek mert nem is nagyon ismerik egymást (heti forgásban vannak). Elvileg a párom ilyeneket mond a lánynak "bármikor hívhatsz, ha segítség kell" "miben segítsek, hogy jobb legyen" "jól áll ez a ruha". Nektek ezek a kijelentések beleférnének? Évek óta ismerik egymást, eddig semmi nem volt tudtommal köztük, csak kollégák voltak. Miért mond neki ilyeneket? Ezek alapján lehet tetszik neki? Meg fogom vele beszélni, csak nagyon friss ez az egész. Jó a kapcsolatunk, úgy éreztem szeretjük egymást, minden rendben megy köztünk.
jan. 21. 07:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem tuti, hogy lecserélne rá, de hűtlenkedni van kedve. Beetetési stádiumban van a nő és ha olyan le fog vele feküdni...
jan. 21. 07:25
 2/22 anonim ***** válasza:
90%

Amennyiben munka kapcsolat és munkával kapcsolatban bármikor keresheti, az rendben van, egyéb esetben nem.

Ettől függetlenül lehet tetszik neki, de egy embernek annyi más személy tetszhet, szerintem ez nem számít, mindenkinek van szeme... Az a kérdés, hogy tesz e aktívan azért, hogy ebből több legyen, avagy hűséges.

jan. 21. 07:32
 3/22 A kérdező kommentje:
Elvileg keresi a társaságot vele. Leül mellé, kérdezgeti, keresi a témákat. De a lány elég zárkózott, nem aza pasizós fajta. Ha csak tetszik neki oké, de az normális, hogy ez másoknak is ennyire feltűnik? Szerintük gyakorlatilag udvarol neki. De ha köztünk minden rendben akkor miért? 😢
jan. 21. 07:36
 4/22 anonim ***** válasza:
78%
3: Csak akkor tudod meg, ha leülsz vele megbeszélni. Valószínűleg mégsincs minden rendben, ha máshoz jár.
jan. 21. 07:57
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

1

Szerintem is ez...

jan. 21. 08:10
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
Nincs köztetek rendben valami: megunt téged és másra vágyik. Ez untig elég. A csaj minél jobban nem adja magát annál inkább rácsimpaszkodik. Az más lenne ha elzavarta volna, de eddig tetszik neki, hogy a pasid fűzögeti. Idők kérdése mikor fexik le vele csaxólok.
jan. 21. 08:11
 7/22 anonim ***** válasza:
68%

3

"a lány elég zárkózott, nem az a pasizós fajta"

Van, akiknek pont ez izgatja a fantáziáját. Sajna ilyen dumákra bőven el van húzva a mézes madzag előtte... És ha olyanok, akkor ebből szex lesz.

Én elég világosan tálalnám a pasim felé, hogy ez nem fér bele. Pláne, hogy több embertől hallod vissza. Úgyhogy vagy visszafogja magát, vagy mehet amerre lát, mert ez egy tök megalázó szitu rád nézve.

jan. 21. 08:12
 8/22 anonim ***** válasza:
85%

Vagy visszafogja magát, vagy mehet? Dehogyis! Menjen Isten hírével mert hiába fogja magát vissza attól még meg akarja dugni és majd más nőnél úgyis fog próbálkozni. De az ilyen féregnek esze ágában sincs uralkodni magán, mindenáron meg akarja kefélni.

jan. 21. 08:14
 9/22 anonim ***** válasza:
68%

8

Én egyelőre még nem ítélem meg egy feltétlenül szakításra okot adó helyzetnek, csak az hogy eléggé a határon táncol.

jan. 21. 08:16
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem, nekem nem fér bele :) Ha munkáról van szó oké, de miért kell megdícsérni a ruháját? Miért nem a saját párját dícsérgeti? Szerintem bejön neki az, hogy nem adja könnyen magát a csaj. De ne legyen igazam.
jan. 21. 08:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!