Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tanácsok ilyen féltékenységre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsok ilyen féltékenységre?

Figyelt kérdés

Megkezdtem egy kapcsolatot egy férfivel, barátkozásfélét, aminek része a szex. Nem igazán tűnt az elején hogy összeillünk, se mint magasság, ugye ő alacsonyabb se mint világnézet stb.

Nem akartam eleinte csak összejárást ő meg “tette” magát hogy nagyon odáig van értem, pedig neki több szexkapcsolata is volt, amiről persze nem számolt be és egy “komolyabb” kapcsolata egy nővel akinek élettársa volt, így a nő érdeke az volt hogy titkon menjenek a dolgok.

A lényeg az, hogy szégyellem, hogy végülis féltékeny lettem a pasira, pedig lazán indult az egész és úgysem volt nekemvaló.

Szégyellem, hogy nekem nincsenek opcióim, mert képtelen vagyok több férfivel egyszerre szexualis kapcsolatba lépni.

Most a pasim féltékenynek mond es szégyellem.

Szégyellem, hogy lefeküdtem egy emberrel es elment a józan eszem, aki nem is illett hozzám és most en vagyok a vesztes, ő meg persze szerintem sose fog lemondani egyik szexkapcsolatáról sem miattam.

Nem is várom el, a kérdés hogy tudok emelt fővel létezni így, nem szeretném kimutatni mekkorát estem pofára, mit is lehet mondani, elvárni ilyen esetben ….

jan. 19. 05:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, önbecsülésed azért nincs, mert láthatóan remegsz még mindig érte.És még mindig rajta nyűglődsz,ahelyett, hogy kibsznád a francba.

Az rendben van, hogy csak a szex miatt kellett az elején.De látható, hogy nem vagy képes csak szexre vele.Ez mégsem elég neked.

Monogám szex kapcsolat nem igazán van a világon.Lehetséges akkor, ha mind a két fél így akarja.De ez a pasi nem ez a fajta.Ezt vagy elfogadod, vagy kínlódsz tovább.Mind a kettő a te döntésed.Senkit sem okolhatsz miatta, csak saját magad.Ő nem fog változtatni magán, mert neki a többi lyuk is kell.

jan. 19. 11:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy miután megtudtam, hogy több lyukra játszik, (minden nőre rámászik es ezek igényt is tartanak rá, a foglaltak is) még arra is rájöttem, a hazudozásain átlátva, hogy nem is hajlandó lemondani ezekről. Ez volt a 2 ik sokk. Nem is való nekem az ilyen fajta “kapcsolat” ilyen takony emberrel. Köszönöm a válaszokat!
jan. 19. 11:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Amúgy már az esküvőnket is tervezte! Ki érti ezt? Még pénzem sincs, hogy gondoljak arra, hogy azért. Egyszerűen imád hazudni
jan. 19. 11:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Felejtsd el végre! Idővel túl leszel rajta, de csakis akkor, ha soha többet nem állsz vele szóba.

Nem akarlak elkeseríteni, de ehhez hasonló pinából pinába járkáló fasz még nagyon sok van.Nagyon észnél kell lennie az embernek, hogy ezeket azonnal kiszúrja.

jan. 19. 11:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Az hogy így szeret élni és ilyen, semmi gond. Van csomó foglalt nő aki szintén szórakoztatást keres, meg csomó szingli is, aki nem akarja felvállalni a pasit, csak szexet akar, tehát nem gond ha valaki ilyen, csak ne hazudjon, hogy nem szexelt 1 éve.
jan. 19. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hazudik, mert ha őszinte lenne, töredék lehetősége nem akadna…. Persze hogy hazudik, hiszen milyen nőnek kell az ilyen?!
jan. 19. 12:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát nekem megmondhatta volna az igazat, mert én elejétől fogva szóltam neki, hogy nem vagyok kész kapcsolatra, csak barátkoznák, tehát belefért volna az igazság, ebbe a “haverkedő” hangulatba!
jan. 19. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!