Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok ilyen féltékenységre?
Megkezdtem egy kapcsolatot egy férfivel, barátkozásfélét, aminek része a szex. Nem igazán tűnt az elején hogy összeillünk, se mint magasság, ugye ő alacsonyabb se mint világnézet stb.
Nem akartam eleinte csak összejárást ő meg “tette” magát hogy nagyon odáig van értem, pedig neki több szexkapcsolata is volt, amiről persze nem számolt be és egy “komolyabb” kapcsolata egy nővel akinek élettársa volt, így a nő érdeke az volt hogy titkon menjenek a dolgok.
A lényeg az, hogy szégyellem, hogy végülis féltékeny lettem a pasira, pedig lazán indult az egész és úgysem volt nekemvaló.
Szégyellem, hogy nekem nincsenek opcióim, mert képtelen vagyok több férfivel egyszerre szexualis kapcsolatba lépni.
Most a pasim féltékenynek mond es szégyellem.
Szégyellem, hogy lefeküdtem egy emberrel es elment a józan eszem, aki nem is illett hozzám és most en vagyok a vesztes, ő meg persze szerintem sose fog lemondani egyik szexkapcsolatáról sem miattam.
Nem is várom el, a kérdés hogy tudok emelt fővel létezni így, nem szeretném kimutatni mekkorát estem pofára, mit is lehet mondani, elvárni ilyen esetben ….
Minden kapcsolat más, és mást úgysem tudok mondani, csak, hogy ha valaki ilyen kapcsolatba kezd, akkor azt lazán kell venni. Tudom milyen szeretői státuszban lenni, mikor hétvégén nem tud írni, mert a párjával van, meg csak lopva tudunk találkozni, és kitudja meddig fog tartani ez az egész. Ráadásul most olyant tudtam meg a partneréről amitől gyomoridegem is lett, pedig 100x kértem, hogy legyen őszinte.
Próbálj meg ismerkedni te is, és az némileg eltereli majd a gondolataidat , mert szeretőként nem biztos, hogy sokáig fog ez tartani, és a szakítás még rosszabb lesz.
Pedig az #1-nek teljesen igaza van. Ha egy pici eszed (vagy legalább tartásod) lenne, akkor eleve nem állsz sorba hatodikként a faxért. Most meg egyszerűen csak irigy vagy, amiért te nem tudsz több emberrel is henteregni, ez a díszfax meg igen. Az a bajod, hogy te türelmesen kell várj a sorodra, miközben ő épp másba mártogatja.
Nagyon egyszerű a megoldás! Ki kell lépni ebből a megalázó helyzetből! Miért nem keresel egy olyat, akinél az első és egyetlen leszel?
komolyabb” kapcsolata egy nővel akinek élettársa volt, így a nő érdeke az volt hogy titkon menjenek a dolgok
Ezt irtad, elotte meg azt, hogy voltak szexkpacsolatai. Szoval ha titokban kellett menjenek a dolgok, akkor megcsalta a parjat tobb novel is. Honnan tudod, hogy most nincs parja? Siman elkepzelheto.
Nem a párját csalta meg. Azzal a nővel is szexkapcsolata volt. 8 as, nincs kedvem magyarázkodni, sajnálom, ha nem érted, lapozz.
NEM VOLT PÁRJA. Szedj vitamint.
A többinek: 7 es: én ezzel a pasival barátkoztam, kirándultam vele párszor, nem házassági célból ismerkedtem vele, tehát az önbecsülésemmel nincs baj. Csak közben féltékeny lettem.
Látom itt a szövegértéssel van súlyos baj, es nem fogom újra es újra ismételni magam aztan áttérjek bábjátékra.
6 osnak meg annyit, hogy én nem úgy álltam neki ennek a kapcsolatnak, hogy a soromra vártam, mert nekem tagadta hogy mással is szexualis viszonyt folytat. Honnan tudtam volna, hogy sorban állok?
Atyaisten ti azt hiszitek hogy en tudtam mindent ez meg nős és én beálltam a sorba.
Ginzenget szedjetek!
Szerintem ez természetes, amit érzel! A legtöbb f.sz simán képes úgy dugni, hogy nem kötődik igazán a partnerhez es nem vállal értük felelősséget. Ez a pasi átvert téged, mert igazából egy hímringyó es nem te, hanem csak egy lyuk kell neki… a többi köret, kirándulás, beszélgetés arra kell, hogy az ágyába édesgessen. Ehhez valakihez több erőfeszítés kell, valakihez szinte semmi. Ő ugye nem hülye lévén, felmérte a helyzetet és elérte, akit akart.
Nézd…. Mindannyian van, hogy benézünk valamit…. És olyan is van, hogy elsőre nem látszik minden… nem erre számítottál. Tiszta sor…. Engem is már vertek így át szeretői szerepben. Ott az orrom előtt nyomult rá a barátnőmre, kihasználva azt, hogy a barátnőm nem tudott semmiről, ami köztünk volt… azt, hogy nekem a titok az szent… rohadt szemétláda….!
Szóval megértelek, hogy ebben a helyzetben szarul érzed magad és féltékenységet érzel… ez mind azért van, mert egy normálisan működő nő vagy…. De most viszont védeni kell magad a továbbiakban mert sérülni fogsz! Ha megteheted ezzel a pasival a továbbiakban no contact és kezdj el hobbikat, másra fektetni az energiádat, figyelmedet. Ez a pasi zsákutca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!