Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsaltam rossz ember vagyok?
Megcsaltam a barátnőmet, ami a fejemben az utóbbi időben nagyon gyakran megfordult, de borzasztó bűntudatom van és egy mocsok embernek érzem magam... Nem mellesleg úgy hogy továbbra is azt mondom, hogy megérdemelte.
Én ezidáig hűséges voltam, de az utóbbi időben elkezdett velem ellenszenvesen viselkedni, illetve már nem kívánt úgy engem, volt olyan hogy összevesztünk ezért a szexnél a lelki dolgok miatt nem állt fel a péniszem, utána ezt hallgattam egy hónapon keresztül hogy én milyen gáz ember vagyok mert a saját barátnőmre nem állt fel stb stb( és egyszer fordult elő, ) meg igazából hasonló nagyon szép dolgok fordultak elő a kapcsolatban, tudom hogy nap mint nap nagyon csúnyán viselkedett velem az utóbbi időben, úgy hogy sokszor megpróbáltam már vele leülni beszélni. Nem éreztem már magamban önbizalmat és férfiasságot, még is ha arra gondolok hogy mit tettem, valahogy megsajnálom őt..
Nem szeretném elmondani neki, mert egykor nagyon szép volt ez a kapcsolat köztünk,(2 éve vagyunk együtt) de már egy fél éve csak nyirjuk egymást, tudom hogy szakitanom kell vele, és meg is fogom tenni a jövőben ha erőt gyűjtők magamon.
Rossz ember vagyok?22F
Nevetségesek vagytok mindketten. Semmi szerelem vagy tisztelet nem köt benneteket össze csak a beteges kötődés a múlthoz és persze féltek mindketten kilépni a kapcsolatból mert kapcsolatfüggők vagytok.
Bánt téged verbálisan, te ugyanúgy őt sőt meg is csaltad.
Ez hol normális kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!