Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megcsaltam rossz ember vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsaltam rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátnőmet, ami a fejemben az utóbbi időben nagyon gyakran megfordult, de borzasztó bűntudatom van és egy mocsok embernek érzem magam... Nem mellesleg úgy hogy továbbra is azt mondom, hogy megérdemelte.

Én ezidáig hűséges voltam, de az utóbbi időben elkezdett velem ellenszenvesen viselkedni, illetve már nem kívánt úgy engem, volt olyan hogy összevesztünk ezért a szexnél a lelki dolgok miatt nem állt fel a péniszem, utána ezt hallgattam egy hónapon keresztül hogy én milyen gáz ember vagyok mert a saját barátnőmre nem állt fel stb stb( és egyszer fordult elő, ) meg igazából hasonló nagyon szép dolgok fordultak elő a kapcsolatban, tudom hogy nap mint nap nagyon csúnyán viselkedett velem az utóbbi időben, úgy hogy sokszor megpróbáltam már vele leülni beszélni. Nem éreztem már magamban önbizalmat és férfiasságot, még is ha arra gondolok hogy mit tettem, valahogy megsajnálom őt..

Nem szeretném elmondani neki, mert egykor nagyon szép volt ez a kapcsolat köztünk,(2 éve vagyunk együtt) de már egy fél éve csak nyirjuk egymást, tudom hogy szakitanom kell vele, és meg is fogom tenni a jövőben ha erőt gyűjtők magamon.

Rossz ember vagyok?22F

tegnap 10:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod. Szakítani kellett volna vele, nem megcsalni.
tegnap 10:19
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

bármi is van, aki félre kur az a szar szemét embernek nem nevezhető féreg

ha nem jo valami megoldod ha nem megy szakitasz és viszlát

tegnap 10:22
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Igen, rossz ember vagy. A te döntésed, hogy meddig maradsz ilyen.
tegnap 10:33
 4/12 anonim ***** válasza:
18%
Nem rossz ember vagy csak egy hűtlen bunkó
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tisztel, mert nem viselkedsz férfiként. Tartás, erő, magabiztosság, egyenesség, megbízhatóság…!

Most is magadat sajnálod, ahelyett, hogy átgondolnád ezt a kapcsolatot. Mennyi tartalék van még benne, te tudsz-e még a partneredre tekinteni, mint nő, vagy már a házi sárkányt látod benne. Bosszúból megcsalni valakit…. Ez megoldja a problémát?!

Ennek a kapcsolatnak, ha engem kérdezel már lőttek… legközelebb, ha valaki nem megfelelően viselkedik, akkor kérlek húzd ki magad és csendesen, de határozottan mutass neki ajtót…!

6/12 anonim ***** válasza:
42%
A kérdésedre a válasz: azért, mert valaki nem megfelelően kezel egy helyzetet, nem lesz rossz ember.
tegnap 10:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Rossz ember nem vagy. De tapló igen. Leírás alapján a barátnőd borzalmas személyiség, de neked szakítanod kellett volna. Csak gyáva vagy. Nem érzed magad férfiasnak, erre most is csak menekülsz és nem nézel szembe a problémákkal. Ez sem férfias. Szóval lehet nem a barátnőd beszélte beléd, hogy férfiatlan vagy, hanem tényleg az vagy...
tegnap 10:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Most mit mondjak erre? Már megtörtént. Megcsalás előtt jöhettél volna ide tanácsot kérni hátha hatni tudtak volna rád a válaszok? Mondhatni lesüllyedtél az ő toxic viselkedéséhez. Magadnak csináltad. Szakíts minél előbb.
tegnap 10:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szakítani kell. 22 évesen mi tart vajon egy rossz kapcsolatban?
tegnap 12:05
 10/12 A kérdező kommentje:

Talán az emlékek.. Illetve az hogy amikor összejöttünk gyakorlatilag egy éven keresztül nagyon egymásra voltunk hangolódva, tényleg úgy éreztem hogy találtam egy embert aki egyszerre olyan mint egy barát, önmagam lehetek mellette, de mellette egy társ is, én akkor úgy éreztem, hogy hiába hogy csak 22 éves vagyok, én vele eltudom képzelni az életem, illetve kb amióta együtt vagyunk, nem sok idő, de 4-5 országban jártunk, és még megígértük maguknak hogy minden szép helyen bejárunk a világban, de sajnos ez lett belőle, hogy mikor és hol siklott ki ez az egész azt nem tudom, de egyre gyakoribbak lettek a veszekedések akár kis apróságokon is, most meg egyenesen borzasztó, konkrétan mindennap összeveszünk, de úgy érzem hogy én már ezen nem tudok változtatni, talán már ő is belefáradt..

Nehéz ebből számomra kilépni

tegnap 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!