Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 40 éves fiamnak gyönyörű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves fiamnak gyönyörű családi élete van, anyagi javakban is dúskál. Tudom hogy csalja a feleségét. Tegnap megszületett a 3.kisunokám es hazafele a kórházból a szeretőnek irt. Hiába kérem hogy ne tegye. Lesz így jövője ?

Figyelt kérdés
tegnap 06:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Jobbat nem tudsz, mint hogy négyszemközt figyelmezeted rá a fiadat.
tegnap 08:15
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

#6 mert ha a férfi félrelép, mindenki a férfit védi és csak a nőt r.bancozza, mint te is.

Én nem tenném azt, amit ez a nő, de ne tegyünk már úgy, mintha a férfinek nem lett volna lehetősége nemet mondani. Mert te, meg általában mindenki így tesz.

Akárhogy kelleti magát a nő előtte, neki nemet kellett volna mondania.

Ugyanez a helyzet, amikor egy házas nő lép félre. Ott az a különbség, hogy míg a férjet nem szidják, csak a nőt k.rvázzák, addig ha a nő lép félre, ott csakis a nő a hibás. A férfi szeretőt senki nem szidja és nem hallani, hogy nem kellett volna házas nővel kezdenie.

Na ezt hívják kettős mércének.

tegnap 08:18
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem tartom életszerűnek, hogy az anyjának beszámolna csakúgy a nemi életéről valaki.Az sem túl valószínű, hogy anyuci tudna a kicsi fia viselt dolgairól.A legtöbb amúgyis túlságosan elfogult, ha a gyerekéről van szó.Nem hiszem, hogy pont ez az anya lenne a kivétel.

Jövője lenne-e?Attól függ minek?A házasságnak vagy a ti szexuális kapcsolatotoknak lányom?

A házasság 99,9%-ban megmarad.Nem azért gyártott 3 gyereket a faszi, hogy aztán lelépjen egy új puncihoz, akivel egyáltalán nem biztos, hogy a szürke hétköznapok is működnének.Nem mondom, hogy esetleg mégis nem lépne le idővel(láttam én már sok mindent), főleg ha valóban megunja a gyerek sírást.De, és ez a lényeg, hiába választana téged, a farkára melletted sem lenne képes csomót kötni.Egyszerűen ilyen a személyisége.Előbb-utóbb beújítana melléd is egy nőt.Nagyon ostoba és naiv elképzelés, hogy hosszú távon te izgalmasabb maradnál neki, mint a felesége.Mindkettőtöknek csak egy teste és egy pinája van, az meg kevés ennek a féregnek, amint meg is tapasztaltad.

Inkább gondolkozz el, hogy miért süllyedtél ennek a kannak a szintjére?És miért hiszel még mindig a mesékben?Elhiszem, hogy vonzódsz hozzá testileg, talán még szerelmes is vagy, de őszintén, mi a lfszt lehet szeretni egy ilyen jellemtelen fszon, aki szemrebbenés nélkül átvágja a gyerekei anyját, és te miért is támogatod ebben?Ideje lenne önbecsülést növesztened végre, mert csak pazarlod az idődet feleslegesen.Nem olyan hosszú ám az élet, mint amilyennek gondolod.Gyorsan elszalad idő.Nem jobb lenne egy olyan ember mellett lenni, akinek csak te vagy?Tudom, hogy jóval kevesebb a megbízható emberek száma, és kva nehéz megtalálni a megfelelőt, de több esélyed lehetne megtalálni, ha nem temetnéd magad el emellé a megbízhatatlan alak mellé.És azért a te jellemed sem túl fényes, hogy képes vagy részt venni a faszi játékában.Ha sikerülne is az, hogy átpártoljon hozzád, rövidesen te kerülnél a felesége helyzetébe.Tényled ez lenne a maximális célod az életben?

tegnap 08:21
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos nem hiszem. Ha kiderül, a feleség nem biztos, hogy szemet huny az ügy felett. A fiad egyébként igen jellemtelen, ha olyan gyatra a házassága, miért maradt benne és miért nemzett egy harmadik gyermeket?
tegnap 09:29
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Ha ez igaz, akkor te is ásd el magad a fiacskáddal együtt. Én biztos nem asszisztálnék ehhez a dologhoz, bármennyire szeretem a gyerekem.
tegnap 09:53
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

Én a szeretőt is ugyanolyan gusztustalannak tartom, mint a faszit. Más, ha nem tudja, hogy házas a férfi, de itt minden bizonnyal pontosan tudja. Neki sincs erre mentsége. Rám is hajtott már házas, két gyerekes családapa. Az volt a válaszom, hogy két lányod mellett még van képed ehhez, ráadásul a feleséged egy tök rendes, szép, intelligens nő. Ennyi... Ha valakiben van tartás,akkor elküldi az ilyet a bús p*csába. A szerető is egy erkölcsi nulla az ilyen sztorikban, hiába kezdeményezett a másik fél.

Amúgy az ilyen esetekben szinte biztos, hogy nem lép le a férfi a szeretővel. Persze hitegeti, hogy majd vele lesz és lesz egy közös életük, de ez nem szokott megvalósulni. Használja a szeretőt még egy darabig, amíg neki kényelmes, miközben tönkreteszi 4 ember (felesége egy 3 gyereke) életét.

tegnap 12:14
 17/20 anonim ***** válasza:
60%

Én lehet, hogy le leszek pontozva, de negyven éves.. nem mindenki ugyanarra vágyik, ugyanattól lesz boldog. Lehet, hogy számodra( és a normálisok számára) csodálatos az élete, de őt nyilván nem ez teszi boldoggá, valami baja van. Hagyd neki, hogy a saját útját járja és a saját hibáit kövesse el, néha pont arra van szüksége és boldogabb is lesz úgy..

Egyébként én biztosan rohadt dühös lennék a gyerekemre, ha falazásra kényszerítene és előttem/engem bevonva csalná a párját. Én nem asszisztálok hozzá azzal, hogy úgy teszek, mintha nem tudnám, így, ha olyan idióta volt, hogy előttem csinálta megmondanám hogy vagy kitálal, vagy én fogok, engem ne akarjon hazudozásra rábírni és adnék neki kb két hetet, utána szólnék a párjának.

Nevelni már nem nevelem, de nem leszek benne a kis játékaiban és nem fogom visszafogni magam a kedvéért.. milyen anya az ilyen? Milyen ember teszi a cinkosává az anyját?? Megmondanám, hogy szégyellje magát és hogy két hetet kap, és rohadtul nem érdekelne, ha neki állna feljebb. Olyan katvyaszt teremt, amilyet akar, sőt, még vigasztalnám is, ha elcseszne bármit, de hogy engem belevonjon hallgatást kérve!? Hol a gerince neki? Ilyet nem tehet meg!

Az tökre nem érdekelne, hogy gyerekeket csinál és onnan is a szeretőnek ír, gondolom szereti a nőt, csak nem eléggé.. de engem ne vonjon bele, és ha belevont, akkor bizony ultimátum, nem leszek a cinkosa.

tegnap 12:22
 18/20 anonim ***** válasza:
78%

Értem, hogy kínosnak érzed, hogy szeretőként feltedd ezt a kérdést, de ha most újra kiírtad anyósnak/apósnak beállítva magadat, legalább arra figyelhettél volna, a születés időpontjával kapcsolatban ne keveredj ellentmondásba:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

tegnap 12:41
 19/20 anonim ***** válasza:
74%
12: ez igy van. Mindig a noi fel a krva. Akkor is, ha o a harmadik, meg akkor is, ha o a feleseg, aki felrekurt. Valahogy a ferfiakat a mai napig felmentik, hogyhat oket elcsabitottak, meg ok ferfibol vannak, meg toluk nem lehet huseget varni, fasz felall-esz megall, stbstb. Nem tudom, mikor fog ez a gondolkodas/szemlelet megvaltozni, kikopni. Talan soha?
tegnap 14:07
 20/20 anonim ***** válasza:
80%

#19 szerintem soha...

Főleg hogy a nők nagy része is ugyanezt csinálja. A nőket hibáztatja minden esetben.

#12 voltam.

tegnap 16:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!