Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves fiamnak gyönyörű családi élete van, anyagi javakban is dúskál. Tudom hogy csalja a feleségét. Tegnap megszületett a 3.kisunokám es hazafele a kórházból a szeretőnek irt. Hiába kérem hogy ne tegye. Lesz így jövője ?
Attól, hogy most úgy írod ki, mintha az anyós lennél, még felismerhető a sztori.
Én ilyenkor örülök, hogy szingli vagyok, és egyik résztvevője se leszek egy ilyen gusztustalan sztorinak.
Szar dolog szeretőnek lenni. Karácsonykor neked ennyi jut, hogy ide írod ki a kamu kérdéseket. A pasi meg otthon élvezi a családdal az ünnepeket. Fekszik, zabál, este meg ajándék szopást kap.
#2 Nem védeni akarom a szeretőt, de itt nem ő kavarja a szart, hanem a férj. Az ő felelőssége lenne nemet mondani, de nem tette, közben meg gyártja a gyerekeket az asszonynak.
Hányingerkeltő...
Amúgy ha a feleségének van önálló egzosztenciája, akkor majd lelép, ha kiderül. Ha nincs (és sajnos ez az esélyesebb), akkor majd ott marad megalázva a férj mellett. Szép kilátások.
Pont azért gyártott neki a pasi három gyereket, mert így be van biztosítva. Akkor se tud válni a felesége, ha lebukik a szeretővel. Őt nem érdekli, hogy mennyire boldogtalan mellette a felesége, nem érdeklik a gyerekek, akik ebben nőnek fel. Őt egyedül az érdekli, hogy ott a meleg otthon, főtt étel, rend, fix punci, tovább adta a génjeit, és ezzel párhuzamosan ott a hobbipunci, aki csereszavatos, és mindig lehet újat és még újabbat találni. Őket is csak kihasználja, és nem érdekli, ha este egyedül telesírja a párnát. Még legyezi is a hiúságát. Őt csak az érdekli, hogy készségesen tartsa oda a lyukát.
Az anyós része kamu, de a szerető már hetek óta ezen vergődik, hogy akkor is őt hívta a díszfasz, mikor a feleségét meg az újszülöttet hozta el a kórházból. Nem tudom eldönteni, hogy dicsekszik, vagy aggódik. Az biztos, hogy szánalmasan buta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!