Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg csalt a párom lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Batikaa kérdése:

Meg csalt a párom lenne egy ötletem ami nem tudom hogy hulyeseg vagy sem?!

Figyelt kérdés
Az jutot eszembe hogy megcsalt a párom és bosszut akkarok! arra gondoltam hogy mivel valásos szerzek egy projektor félét amivel erös fehér fényt vagy egy angyalt tudnék a falra vetiteni este es hangfalon hang torizotoval el játszom hogy egy angyal vagyok akit isnten kuldot bla bla és isteni kuldetése van hogy velem legyen és bármit meg tegyen amit csak kérek és hogy x ideje van ki békiteni! Jol meg fektetem ahogy még soha aztán ott hagynám szerintetek beválna?!
ma 02:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
És ez kinek jó. Te sem vagy jobb nála. Undorítóak vagytok mind ketten.
ma 02:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy válna be! Kiröhög legfeljebb. Egyszerűen tedd ki, aztán kézcsókom.
ma 05:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jutott eszembe hogy tanulj meg helyesen írni, veszzőt rakj a megfelelő helyre mert majdnem megfulladtam mire végig olvastam egy levegővétellel.
ma 05:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Incelfantázia
ma 06:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg csalt akkor dobd ki minek szenvedsz egy ilyennel ha egyszer meg tette meg teszi többször is
ma 07:57
 6/7 menta34 ***** válasza:
89%

Lehet meg se csal ha a "jól megfektetést" nem tartogattad volna holmi bosszúra :P

A projektoros amúgy hülyeség. Csinálj fake profilt, emailt, stb. és írogass neki, hogy "tudom mit tettél" :D

ma 08:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez még '80-as évekbeli, zs-kategóriás vígjátéknak is gyenge...
ma 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!