Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar hogy a parom kielegiti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar hogy a parom kielegiti magat ez jogos vagy hulyeseg?

Figyelt kérdés

Amikor még nem volt koztunk semmi naponta 2x is kielegitette magat. De akkor nem zavart. De mar csinalunk dolgokat es mar zavar..

Azt mondja nem csinalja de szerintem hazudik mert nagyon sok ido mire elmegy.

Es kb 1 hete csinalunk dolgokat, egy het alatt nem hiszem hogy le lehet szokni arrol hogy kiverje, mikozben elotte fel evig napi szintem 2x csinalta.

szept. 4. 15:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
És miért baj, hogy kiveri magának, ha ráadásul ezzel sokáig is bírja veled?
szept. 4. 15:18
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Akkor is lehet sok idő, hogy elmegy, ha nem veri.

Főleg ha gumival csináljátok. Vagy ha rosszul csinálod.

Vagy ha olyan a póz, ami mondjuk neked jó és neki annyira nem. stb.

De én pl alapból általában sokáig bírom, de van hogy a barátnőm valahogy úgy nyög (kb 10ből egyszer), hogy olyankor nagyon furcsán lerövidül az idő, hogy meddig bírom.

Szerintem ezt Te egy hét alatt nem igazán tudod kitapasztalni, hogy miért bírja sokáig.

szept. 4. 15:25
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Miért zavar téged, hogy maszturbál? Meg tudod ezt fogalmazni?

Én nő vagyok, van egy barátom, akit nagyon szeretek és emellett rohadtul szeretek maszturbálni. Nem adnám fel senkiért sem, nem várnám el senkitől sem. Teljesen más érzés, olyankor úgy érzem csak magammal és a saját vágyaimmal foglalkozom, a szex ennél sokkal inkább a mással való együttlétről, önmagam háttérbe helyezéséről szól. Az önkielégítésben tanulok magamról, a vágyaimról a fantáziáimról a testemről. Igazából ez az, ami miatt a szex is jó, hiszen tudom, hogy mit akarok, mással is meg tudom osztani az örömömet. A barátom is szokott, örülök neki, hogy jól érzi magát, bizonyos pontig szexinek is tartom a tudatot. Szerintem a szex és a maszturbálás teljesen más, attól hogy szexelsz ne add fel önmagad te sem!

szept. 4. 15:31
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Hozzászokott a markához és te másképp csinálod. Nincs ebben semmi furcsa, de azzal sem lenne semmi baj, ha továbbra is kiverné időnként.
szept. 4. 15:31
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy meg igen, vannak férfiak, akiknek sokáig megy és vannak nők, akiknek gyorsabban. A helyzet, hogy a szex lassú műfaj, hiszen sokaknak extra izgalommal jár a másik, ami nem mindig az orgazmust segíti elő. (Vagyis van aki túlságosan izgul és nem tudja elengedni önmagát. Ezen te is segíthetsz, például, hogy nem akarod irányítani, meg elégedetlenkedsz a teljesítményével.)
szept. 4. 15:34
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
3al teljes mértékben egyetértek. Te is maszturbálj nyugodtan ez is a szexuális élet része. Szintén nőként írom.
szept. 4. 15:34
 7/15 anonim ***** válasza:
60%

Nem biztos hogy attól. Én akkor is sokára megyek el, ha napok óta nem szexeltem, nem vertem ki.

F

szept. 4. 15:35
 8/15 anonim ***** válasza:
60%

Csinálunk dolgokat 🤣🤣🤣

Nőlj fel kislány.

szept. 4. 16:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Majd akkor zavarjon, ha veled már nem akar semmit csinálni miatta.
szept. 4. 17:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem szereted ha jol megdugnak. Az 5 percesek jonnek be?
szept. 4. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!