Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra a kérdésre, hogy miért nincs barátnőm, miért nem kielégítő válasz az hogy nem jött össze? 30F
Figyelt kérdés
Fiatalabb koromban (középsuli, egyetem) amikor több lehetőség volt ismerkedni mindig visszautasítottak a lányok. Most már sokkal nehezebb ismerkedni is, sokkal kevesebb nő van körülöttem, meg koromhoz képest anyagilag se állok jól (pl nincs lakásom, ha így haladok nem is lesz). Szerintem ez egy korrekt válasz hogy nem vagyok vonzó a nők számára. Miért kell mégis bizonyos időközönként újra és újra megkérdezni?jún. 11. 13:58
1/10 anonim válasza:
Elég udvariatlan kérdés. Te viszont nem vagy köteles válaszolni. Ez abszolút magánügy. Mert nincs. Pont.
2/10 anonim válasza:
Nincs most idő tanulok dolgozom etc. Es el is terelted q beszélgetest mert a kövi kerdése már az lesz igy hogy mit tanulsz mik a terveid.
Iranyitsd te a beszélgetest
3/10 anonim válasza:
Újra azért kérdik, hogy van-e változás.
Egyébként meg teljesen jó válasz, csak kíváncsiak az emberek és az okát is szeretnék tudni.
5/10 anonim válasza:
Erre a megfelelő reakció (fél szemöldök föl, miközben jelentőségteljesen a kérdést feltevő egyén szemébe nézel): "Közöd?"
6/10 A kérdező kommentje:
Szüleim, rokonok. Munkatársak.
jún. 11. 14:20
7/10 anonim válasza:
5, ez inkább nagyon védekező, ál-magabiztos reakció.
8/10 anonim válasza:
#7: oké, drága, akkor továbbra is edd a saját főztödet.
10/10 anonim válasza:
Mondd azt, hogy most vadszexkapcsolatban vagy két lánnyal és nincs időd monogám párkapcsolatra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!