Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar hogy a parom kielegiti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar hogy a parom kielegiti magat ez jogos vagy hulyeseg?

Figyelt kérdés

Amikor még nem volt koztunk semmi naponta 2x is kielegitette magat. De akkor nem zavart. De mar csinalunk dolgokat es mar zavar..

Azt mondja nem csinalja de szerintem hazudik mert nagyon sok ido mire elmegy.

Es kb 1 hete csinalunk dolgokat, egy het alatt nem hiszem hogy le lehet szokni arrol hogy kiverje, mikozben elotte fel evig napi szintem 2x csinalta.

szept. 4. 15:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nem megy szex rovására akkor nem
szept. 4. 23:35
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Naponta 2x? ja akkor az úgy sok :_D
szept. 4. 23:35
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Kor füghő 18-25 között annyora túlfűtött voltam, hpgy volt hogy a napi 5 os kevés volt... régi szép idők.
szept. 4. 23:37
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
13# nekem csajom megcsinálta :P
szept. 4. 23:41
 15/15 anonim ***** válasza:
"dolgokat" 😅 Atya ég, mond ki, hogy szex. Nem ciki az. És tedd magad helyre lelkileg. Mindenki masztizik párkapcsolatban IS! Még a nők IS! Mondom ezt nőként.
szept. 5. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!