Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnott ferfiaknak ez szokasuk, ha tetszik nekik valaki, vagy ez ilyen lanyos hulyeseg?
Tegyuk fel tetszik valaki az edzoterembol vagy munkahelyedrol, nem vagy bele szerelmes, jol kijottok de nem logtok azert egymas nyakan mindig, neha flortolgettek.
Tehat ilyen tetszetek egymasnak de nem is vagytok szoros kapcsolatban (akarmilyen oka is legyen).
Mennyire gyakori, hogy akar otthon eszetekbe jut a lany, vagy visszagondoltok hogy mit mondott nektek, ti mit mondtatok, akar kicsit tulgondoljatok a dolgokat.
Lehet hulye kerdes, de erdekel, hogy ez csak ilyen lanyos hulyeseg, vagy ferfiak is tudnak produkalni hasonlokat.😅
Produkálhatunk mi is ilyesmit, de van jobb dolgunk is, mint fantáziálgatni (jobbik esetben).
Ha egy férfi hosszabb időt tölt ilyenekkel, az inkább egy tizenéves fiú kategóriája.
Bakker mindenkinek van memoriája. Nekem is eszembe jut a pasi a melobol akivel flörtölünk is néha rosszban is vagyunk aztán megint egymásnak esnénk, de 3 lépés is van, mert ha tobb lenne, meg annyira mégse lenne jó mivel egymás másik oldalát is ismerjuk már.
A szexet kiélni meg arra jut más is annyira nem szerencsétlen egyikunk se, hogy egymasra legyünk szorulva, ha egymást kívánjuk is.
Kb ugy ugrik be néha hogy ah de kívánom, mikor jön már szabirol vissza, máskor meg úgy hogy mennyire gáz egy pali, vagy én mennyire voltam most gáz, aztán halad tovább minden ugyanugy mint eddig.
8 az az hogy felszint látsz csak. Nem ismered meg. Vagy csak a kreált illuzioid rola neked teljesen elég is.
Azert akik joideje egyutt dolgoznak nemcsak a plátoi maszlagot látják egymásnak hanem bőven jobban kiismerik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!