Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak szeretik ha a nőjük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szeretik ha a nőjük más férfiaknak tetszik?

Figyelt kérdés

Illetve szeretnek jóban lenni olyan nőkkel, akik több férfinak is tetszenek?

Függetlenül attól, hogy a párjuk e (de főleg ha az) általában a férfiaknak imponál egy olyan nő társasága, aki népszerű?

2024. júl. 31. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Amikor fogom a párom kezét, és valaki még akkor is jópofizni próbál velem az idegesíti a páromat. Mondjuk engem is idegesít, mert mi szükség van erre, ha látja az illető, hogy mással vagyok. Nálunk ebből nincs féltékenykedés, mivel tudja, hogy mennyire szeretem és becsülöm.
2024. júl. 31. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Némelyik szereti, hogy fel tudnak vágni a nőkkel.
2024. júl. 31. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Van amelyik direkt élvezi, hogy kihívóan, sokat mutatóan öltözik a nője és mások megnézik. Ez ilyen trófea barátnő-feleség.
2024. júl. 31. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:

99%ban szeretik😅 nem egy férfi dicsekedett már, hogy mennyire imádja mikor a barátnőjüket megbámulják és csorgatják a nyálukat rá.

Sajna azt a világot éljük, hogy a nő egy tárgy és akkor érzik magukat jól, menőnek, értékesebbnek ha egy fullos nő van az oldalukon.

2024. júl. 31. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
cuckoldosoknak biztos
2024. júl. 31. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem az érdekel, hogy nekem tetszen, a többi le van szarva.
2024. aug. 2. 06:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!