Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a férjem?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk házasok és nagyon kevés a szex. Tegnap este egy szexi fehérnemüvel leptem meg a férjem. Csak rám nézett és annyit mondott, hogy “nem ma”. Nagyon kiborultam és egy vitába keveredtünk. Nem kíván már engem úgy érzem. Nem szép dolog, de bele akartam nézni a telefonjába, annak gondolatában, hogy van valakije, de megváltoztatta a kódját. Munka után későn ér haza, ha kérdezem miért, mindig azt mondja hogy a haverjával beszélget. Lenne okom az aggodalomra?ma 09:43
2/9 anonim válasza:
Igen, van okod az aggodalomra. Ünnepek alatt kiderül, ha ingerült lesz mert nem láthatja, suttyiba írogat, lefordítja a telefont, kimegy beszélgetni, utána bejön vidáman-ez mind jel. Nem biztos, hogy lefeküdtek, lehet csak most alakul az ügy.
3/9 anonim válasza:
🤨okod az aggodalomra???? Teljesen egyertelmu, h felrebaszik
4/9 anonim válasza:
Ugyan mar...tenyleg a haverjaval beszelget ???
6/9 anonim válasza:
Nem biztos hogy megcsal de a kapcsolat el van laposodva.
Nem feltétlenül te tehetsz róla nyilván.
Ez előbb utóbb válás lesz.
7/9 anonim válasza:
Van okod az aggodalomra. Akkor is, ha netán nem csalt meg.
9/9 anonim válasza:
Igen, a férfi ritkán utasít vissza szexet, főleg így hogy még készültél is rá. A kód megváltoztatása, munkautáni kimaradás csak az i betűre pont. Talán beszélnetek kellene erről, mi a baj a kapcsolatotokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!