Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy ha láttam hogy az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha láttam hogy az egyik kollégám megcsalta a feleségét szóljak a feleségének?

Figyelt kérdés
Nem ismerem olyan jól a nőt de köszönő viszonyban vagyunk.
dec. 14. 22:30
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Azért nem szóltam mert nem is követtem el semmit.
jan. 30. 11:10
 42/48 anonim ***** válasza:
Érzel valamit a pasas iránt, kedves kérdező?
jan. 30. 11:13
 43/48 anonim ***** válasza:

"Viszont az emberek nagy része nem szent, lehet, hogy akik itt hőbörögnek, azoknak is vaj van a füle mögött..."

Főleg akik ennyire hevesen reagálnak arra, hogy egy jó barát akinek fontos vagy, szólni fog, ha azt látja, hogy fogalmad sincs arról hogy megcsalnak.

jan. 30. 19:06
 44/48 anonim ***** válasza:
Itt nincs szó jóbarátról, egy olyan nőről van szó, akire szintén nyomult a fenti pasas.
jan. 30. 19:20
 45/48 A kérdező kommentje:
De nem értem ez miért az én hibám, miért èn vagyok a szar mert nyomult rám? Mert akkor nem szóltam? Miről is? Hogy nem történt semmi? 😂
jan. 31. 13:03
 46/48 anonim ***** válasza:

Arról, hogy nyomul rád más férje és meg akar fektetni.

Csak azért visszakoztál, mert kiderült.

Most, hogy már más nőt akar megfektetni, nem téged, egyből szólnál irigységből.

jan. 31. 14:42
 47/48 A kérdező kommentje:
Ott voltál hogy ilyen tájékozott vagy? Azért visszakoztam mert kiderült? Nyilvánvaló
jan. 31. 19:47
 48/48 anonim ***** válasza:
Csak említetted, hogy a feleség téged hibáztatott, most akartál "jó pontot" szerezni nála, bemutasd neki a csalfa férjét.
jan. 31. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!