Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várnál egy olyan emberre,aki hónapok óta ígérgeti,hogy el fog válni?
Nem
Nincs komoly szándéka a vállással kapcsolatban
Amíg ígéret addig a kecske is jól lakik, de a káposzta is megmarad. Neki most a legjobb, nem fog elválni.
Egy ismerősöm van ilyen szituban, a pasinak mindig van valami kifogása, hogy most épp miért nem tud válni. Ez megy vagy 1 éve.
Én nem várnék. Sosem válnak el az ilyenek.
ma 18:25
Én is mindig ezt mondtam,de az élet úgy hozta.Én vagyok a férfi, ő a nő.Ő kezdeményezett,szerelmet vallott nekem,azt mondta nem szereti a férjét,külön alszanak évek óta,sokat veszekednek.Azt mondta belêm szeretett,közbe én is ő belé,valahogy olyan megállíthatatlan a dolog kettőnk között.Sokáig csak beszélgettünk és semmi testiség nem történt,valahogy elég hamar meg volt köztünk az összhang,viszont úgy érzem nem mer mégsem kilépni én úgy veszem észre és húzza halassza.
Nem lesz ebből válás
Max ha kiderül a megcsalas és a férje adja ki az útját a nőnek
"Én is mindig ezt mondtam,de az élet úgy hozta."
Nem, nem az élet hozta úgy, hanem te választottad magadnak ezt.
Tudtad, hogy házas, belementél a dologba, vállald a felelősséget és ne az életre fogd a saját döntéseid eredményét.
Kérdező, megosztom veled a saját tapasztalatom, aminek előre lelövöm a végét: nem fog elválni.
Az én szitum is hasonló volt, eleinte csak nagyon jó barátságban voltunk, aztán jobban megismertük egymást, elmesélte, hogy már boldogtalan a házasságában, nem kívánja a feleségét, külön alszanak, sokat veszekednek, csúnyán beszél vele a neje, mindkettőjüknek elege van, a felesége többször felhozta már egy-egy vitájuk esetén a válás témáját.
Mi sem feküdtünk le az első éven, révén, hogy házas, de aztán később valahogy mire észbekaptam, már egy szerelmes szerető lettem.
Ő is sokszor hangoztatta, hogy el fognak válni, csak időt kér (hitel, gyerek, semmi akadály nem volt). Ígért-ígért, döntés elé állítottam, aztán azt mondta, költözzünk össze, mert velem akar lenni.
Keresett albérletet, lebeszélte a főbérlővel a lakásnézést, csak mivel össze-vissza dolgozik, végül csak egyedül mentem el a lakásokat megnézni.
Felhívtam, küldtem képeket, ez lesz jó, nem ez lesz jó stb. Már akkor passzívan viselkedett, ami furcsa volt, de nem esett le nekem a tantusz, mert mint írtam, szerelmes és hülye voltam.
Meg lett kötve a szerződés, a pasas pedig kihátrált az egészből, hogy ő inkább a feleségével marad, mert bár nem szereti, attól még megszokta őt, közel a munkahelye is, este mindig meleg kaja várja, reggelre ki van vasalva a ruhája, napközben úgyis dolgozik estig, este tévézik, minek váljon el, ez tök kényelmes.
Ez lett a nagy ígérgetésből, hülyére vett végig.
20 éves koromban megismertem egy fiút a munkahelyemen, azt mondta hogy a felesége elhagyta.
Voltunk is nála, tényleg nem volt ott a felesége.
6 hónap múlva kiderült hogy a felesége rendszeresen elhagyja őt, aztán visszajön.
Mondtam a fiúnak hogy vége, mert nem úgy néz ki mintha válnának éppen.
2 gyerek után, 20 év múlva váltak el ténylegesen.
Szóval nem éri meg várni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!