Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan derítenéd ki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítenéd ki, hogy a párod nem csak rákeresett egy szolgáltatásra hanem igénybe is vette?

Figyelt kérdés
Vannak lehetséges szalon neveim címekkel, illetve egy lehetséges időpont, ami nagyon esélyes.
tegnap 03:41
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Ez attól függ milyen szolgáltatás
tegnap 04:42
 2/10 menta34 ***** válasza:
27%

Kérdező átlagosan hány szex/petting akármi van közöttetek?

Ha ez heti 3 alatt van akkor a nyomozás helyett inkább az éheztetés amivel foglalkozni kéne.

tegnap 06:19
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
A kérdést úgy kell feltenni hogy miért kellett igénybe venni és minek a hiànya miatt?
tegnap 06:26
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Megkérdezném a párom és átgondolnám a kapcsolatunk, hogy vajon miért keresett rá, valóban olyan ember, aki képes elmenni.
tegnap 07:56
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Én már kidobtam volna ha ő nézegeti. Egyáltalán nem érdekelne, hogy akarná-e igénybe venni. Látni, hogy amit nyújtasz az kevés számára és ahelyett, hogy szólna változást, érzéseit illetően a hátad mögött keresgél. Gyáva féreg aki előbb utóbb meg fog csalni ha nem a szolgáltatás által akkor majd máshonnan keresgél szeretőt. Te meg még mindig vele vagy. No komment.
tegnap 08:04
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

Ez is egy szemét dolog hogy a pasik simán elmennék kvázni a nő meg otthon aggódik meg stresszel.

Én megcsaltam a férjemet bosszúból.

1 éven keresztül.

Mégis mit képzel?

Ő fizetőshöz ment, én meg kellettem anélkül is hogy fizettem volna.

tegnap 10:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy valaszoltatok! Esetleg valaki tudna válaszolni konkrétan a kérdésemre?
tegnap 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá hogy tudomásod van róla.
tegnap 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

Mivel ezek a szalonok diszkrétek, ha telefonálsz vagy odamész se fogják kiadni a férjed nevét az biztos.

Egy dolgot tehetsz, hogy követekező alkalommal rajtakapod. Figyeld a telefonját stb (ahol megtaláltad az előző nyomokat), és ha van időpontja, kövesd

tegnap 14:23
 10/10 Kései Sirató ***** válasza:
Utólag nem fogod megtudni, de ha ráállítasz egy magánnyomozót, a következő kiruccanásáról tudni fogsz. Ha van pénzed és ez fontos, keress fel egy magánnyomozó irodát és adj megbízást.
tegnap 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!