Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostizás tulajdonképpen nem is annyira megcsalás, inkább egy szolgáltatás igénybevétele?
Nyilván hülye kérdés, viszont a kifejtés eleje; "ez régen teljesen elfogadott dolog volt, hogy ha valakinek volt pénze és kedve szexelni, akkor elment az örömlányokhoz és utána vissza a feleségéhez." jobban szemet szúr.
Valahogy sosem értettem, hogy miért életcélja sok modern férfinak (általában csak a degeneráltabbaknak) hogy a férfi felmenőinket minél inkább érzéketlen semmirekellő félállatoknak állítsák be.... Hallottam én már mindent az őseinkről:
hogy teljesen természetes volt hogy verik a feleségüket, vagy
hogy gyereklányokat rontanak meg, vagy
utolsó szolgálnak használták csak a feleségüket, akinek soha nem lehet szava semmiben, vagy
kedvükre válogattak a nők közül, és a nőknek(/kislányoknak) hozzájuk kellett menni, mindegy hogy akartak-e vagy sem,
most meg az is teljesen alap lett, hogy a férfi felmenőink prostituált nőkkel csalták a női felmenőinket.
Ez olyan kibszott gáz viselkedés😅 Aki ilyeneket terjeszt az reménykedjen hogy tényleg nincs túlvilág, mert ha van, akkor a felmenői hosszú sora (férfiak, nők egyaránt) bunkósbotokkal várják majd a túloldalon.
Régen az is rendben volt, hogy ha nem tetszett a képed, khívlak párbajozni és megöllek.
Most meg nem az.
A világ változik. Érdemes lenne észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!