Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne igény ilyen szolgáltatásra, vagy már létezik ilyen?
Részben a coach-ok is ilyenek. Nem tudom, de annyiféle ilyen "mentálhigiénés" "szakember" van már és nem csak horribilis összegért, aztán mégis egy nagy adag k*t érnek mind, így a társadalom is.
Nem gondoltál ki nagyon új dolgot...
Túl sok volt az anime haver xd.
Felejtsétek el ezt vére ez csak mese habbal.
Lassan már ez az oldal erről szól neked.
Kapod a tanácsokat itt is, de azonnal támadásba lendülsz!
Tényleg pszichológus kell!
De úgyis csak azt hajtogatod hogy:
Minden nő pénzéhes
Magas , izmos pasit akarnak
Irreális elvárásaik vannak
Osszuk újra el a nőket.
Megértő beszélgetést csak annak tudnék nyújtani , akit megértek.
Anyukád nincs?
"Viszont nem is pszichológusi szolgáltatás, hiszen ott azért megvannak a határok."
Kimondtad, nekem nőként ezért lenne ijesztő. Gondol egyet, és megerőszakol, hisz nincsenek határok.
Utolsó: Igen, ebben igazad van. Én olyanokra gondoltam, akik jóravaló férfiak. Tanulnak, vagy dolgoznak, de egyszerűen nem jön össze nekik egy barátnő már évek óta. Találkoztam ilyenekkel. És egy ilyen álbarátnő segítene nekik önbizalmat szerezni, hogy utána sikeresen ismerkedhessenek.
Abból indultam ki, hogy több olyan barátom volt, akinek én voltam az első barátnője, előtte nem volt önbizalmuk. Mellettem felbátorodtak, és utána sorra lettek utánam barátnőik. Azelőtt viszont évekig semmi. Én esélyt adtam nekik, és növeltem az önbizalmukat. Ilyesmire gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!