Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasznaltatok mar buvohely szolgaltatast egyuttlethez?
Igen, régebben rendszeresen igénybe vettem ilyen szolgáltatást. Panzió, lakás. Általában elégedett voltam.
Budapesten a lakások viszonylag olcsók, tiszták, kényelmesek, diszkrétek. A panziók drágábbak, kevésbé diszkrétek, és nem nyújtanak ár-érték arányban plusz szolgáltatásokat. A kocsi gyakorlatilag ingyenes, mindig kéznél van, viszont kényelmetlen.
Elég sokan foglalkoznak a fővárosban ilyesmivel (gugli => búvóhely). Mivel a lakást csak korlátozott tevékenységre vettük igénybe, a minimális alapterület bőven elég, nagyjából egy dupla ágy és a fürdő. Konyha, erkély, fotelek, tévé, mikró, beépített szekrény, stb, fölösleges járulék.
A lakás tulajával nem kerültem semmilyen kapcsolatba. Egyszer-egyszer, főleg az első alkalommal ott volt, beengedett, átvette a pénzt, elment. Legtöbbször más jelen se volt, a pénzt egy megbeszélt helyen kellett hagyni, és becsapni az ajtót távozáskor.
Szerintem a tulajnak mindegy, hogy ha te megjelensz ott egy nővel, akkor az egy félrelépő családanya, vagy a szoba árán kívül még neki is fizetsz. Ellenőrizni úgysem tudja.
Lopni, betörni meg nincs értelme, nincs az ilyen lakásokban semmi, amit érdemes lenne elvinni, ágynemű, törölközők, bútor.
Kárt még nem okoztam, ágy nem szakad le alattam, de valószínű, hogy szólnék, ha ilyen előfordulna.
Pár éve én is igénybe vettem egyet.És maximálisan elégedett voltam.Kulturált és még korrekt is volt.
Jó állapotban lévő,új társasházi lakás volt.
Csak az ágy nyikorgott :)
Neten találtam.A Nyugatitól nem túl messze.Zsebből-zsebbe előre fizetéssel természetesen.
-előző
Ha nem lenne más megoldás, most is igénybe vennék ilyen megoldást. A XIII. kerületben ismerek több lakást is, de van Budán is, Kispesten is. A neten találtam ezeket.
A fizetés zsebből-zsebbe megy, de adnak számlát is, ha kéred. Kérdés, hogy milyen címen tudod elszámolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!