Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mitől viselkedhet így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől viselkedhet így egy negyvenes, házas férfi egy fiatalabb nővel?

Figyelt kérdés

Van egy férfi a környezetemben, akivel majdnem napi szinten találkozunk. Házas, gyerekei vannak, 40 év körül van, +-2 év, pontosan nem tudom, én 30 éves vagyok. A legelső találkozásunktól kezdve észrevettem, hogy figyel, néz, igyekszik a közelembe kerülni. Ha én ritkán viszonzom, vagy konkrét lehetősége adódna cselekedni, akkor viszont kihátrál a szituációból és úgy csinál mintha nem léteznék (tény, hogy amúgy én is ezt csinálom vele nagyobb arányban). A következő alkalommal azonban ugyanonnan folytatja ahol abbahagyta, egyértelműen figyel rám, már-már kellemetlen szinteken bámul és igyekszik közel kerülni hozzám.

Mindketten házasok vagyunk egyébként, de a figyelme rendkívül izgató számomra, nagyon jó pasinak tartom, így valameddig benne lennék a “játékban”, csak nem tudom mire vélni a viselkedését.

Kapuzárási pánik? Unalom? Mennyire csajoznak még a negyvenesek? Mennyire forog a negyven körüli férfiak agya a szex körül?

dec. 8. 19:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
5 éve nem nézett rád senki és azért pont olyan faszi alá akarsz feküdni aki már most se néz szarba se. Ha valaminek tartana akkor megmondaná legalább, hogy oké szexeljünk, de többet mögé ne gondolj és ha megteszed repülsz. Ő direkt elhúzza előtted a mézes madzagot, aka a 🌲szát mert látja mennyire ki vagy éhezve. Addig csinálja míg teljesen bele nem szédülsz és addig fog használni mint a kutat még rád nem un. Nem te lennél az első és utolsó szeretője. Sőt lehet most is van szeretője. Meg akarsz rajta osztozni nemcsak a feleségével, de még a másik szeretőjével is ha van? Mert ez nagyon rafinált, tudja mitől döglesz. Én se bánom te fogod bánni. 30 éves vagy. Nyugodtan el lehet válni és ha kolléga felmondani, vagy figyelembe se venni. Amit tényleg könnyű írni én is tisztában vagyok vele, de ember vagy és nem ösztönös állat. Tartsd már magad többre mint egy lyuk. Ha meg nem akarsz elválni sehogyse legyetek nyitott kapcsolatban. Bár nem látom értelmét. A megcsalás nem megoldás, csak menekülsz boldogtalanságodba és még nagyobb boldogtalanságba sodrod önmagad. Az a pali nem fog neked figyelmet szentelni, vagy ha mégis megteszi hamis lesz, hogy használjon mint írtam amíg meg nem un.
dec. 8. 21:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Elkeseredetten vágyom az érintésére, nagyon rég éreztem ilyet, vele valahogy nagyon erős a kémia, szinte mágnesként vonz az első pillanattól. Nem vagyunk jóban egyébként, nem nagyon beszélünk, csak köszönünk egymásnak, de azt sem mindig, úgyhogy azt a szintet nem értük el hogy ezt megvitassuk. Főleg hogy szerintem mindketten érezzük ezt és igyekszünk egymással elkerülni a direkt kontaktot amennyire lehet, csak a messziből megy ez a macska-egér játék. Nem szerelmet keresek, hanem azt hogy végre valaki szenvedéllyel érjen hozzám, hogy akarjon, hogy én legyek a titka, hogy kibillentsük egymást a szar hétköznapokból. Egy izgalmas kalandnak látom őt, akit jó lenne érezni a testemen. Csak nem tudom mit gondoljak róla néha, lehet hogy tényleg szórakozik, de én benne vagyok.
dec. 9. 08:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi de akkor itt mégis mi a kérdés? Visszacsatolást vártál, hogy igen, ennek a férfinek bejössz? Bejössz neki az elég valószínű, de azt mi nem tudhatjuk hogy meg akar, vagy meg fog-e dugni.

Ha arra vársz még, hogy validáljuk két házas ember titkos szeretői viszonyát, arra viszont várhatsz. Ez egyszerűen morálisan nem elfogadható, akkor sem, ha izgató mint tevékenység. De ha neked ez belefér akkor kapcsolj turbóra és lehet hogy már karácsonykor a tiéd lesz az élmény.

Viszont a helyedben én is átgondolnám, nem biztos hogy a magányos lelkeden ez segíteni fog. Ha szerencséd van, akkor ő is abban van mint te és szépen fog bánni veled, mert ő is az intimitást és a szenvedélyt keresi ami esetleg hiányzik a házasságából. Ha viszont nem, és mivel nem ismered ahogy elnézem, így simán lehet egy rohadék is, akkor csak kihasznál majd, aztán eltaszít magától mint potenciális veszélyforrást, de te továbbra is nézheted a képét minden nap. Ez a helyzet már nem lesz annyira vágyfokozó szerintem és simán benne van a pakliban…

dec. 9. 09:59
 14/15 Oldfire ***** válasza:
50%

Amìg jàtèk marad, nincs gond. Figyelj rà, hogy jàtèk is maradjon. Komolyan nem szabad venni. Mindkettőtök csak bukni fog.

Megèrne neked egy szexuàlis kaland, hogy kettő családot tönkre

tegyèl?

dec. 10. 04:55
 15/15 Kései Sirató ***** válasza:
50%
Biztos vagyok benne, hogy tetszel neki, vonzódik hozzád, lehet, hogy beléd is zúgott, esetleg kissé zavarban is van a jelenlétedben épp azért, mert tiltott játékról van szó, hiszen mind2en házasok vagytok. Beszélgess vele négyszemközt és kiderül. Meséld el neki pl. hogy mit álmodtál, vagy valami hasonló hülyeséget!
dec. 11. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!