Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mitől viselkedhet így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől viselkedhet így egy negyvenes, házas férfi egy fiatalabb nővel?

Figyelt kérdés

Van egy férfi a környezetemben, akivel majdnem napi szinten találkozunk. Házas, gyerekei vannak, 40 év körül van, +-2 év, pontosan nem tudom, én 30 éves vagyok. A legelső találkozásunktól kezdve észrevettem, hogy figyel, néz, igyekszik a közelembe kerülni. Ha én ritkán viszonzom, vagy konkrét lehetősége adódna cselekedni, akkor viszont kihátrál a szituációból és úgy csinál mintha nem léteznék (tény, hogy amúgy én is ezt csinálom vele nagyobb arányban). A következő alkalommal azonban ugyanonnan folytatja ahol abbahagyta, egyértelműen figyel rám, már-már kellemetlen szinteken bámul és igyekszik közel kerülni hozzám.

Mindketten házasok vagyunk egyébként, de a figyelme rendkívül izgató számomra, nagyon jó pasinak tartom, így valameddig benne lennék a “játékban”, csak nem tudom mire vélni a viselkedését.

Kapuzárási pánik? Unalom? Mennyire csajoznak még a negyvenesek? Mennyire forog a negyven körüli férfiak agya a szex körül?

dec. 8. 19:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Mitől viselkedhet így? 🥹🥹🥹

Istenkém…

dec. 8. 19:24
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Szórakozik veled, tetszel neki de nem nyit feléd. Mivel házas! Nem minden pasi olyan mint a nők! Egy jó szóért le pippant bárkit.
dec. 8. 19:24
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Ne vedd komolyan. Egyébként azzal hogy így próbálkozgat, meg találgatja hogy mennyire lennél benne a játékba, nem sok jót árul el a személyiségéről, főleg hogy házas. Fejezzétek be, mert nem lesz jó vége. És mivel te is házas vagy, neked sem tesz ez jót.
dec. 8. 19:40
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Na ugyan miért? Biztos nem a két szép szemedért. Azért csinálja mert látja milyen könnyen le fogod sz*pni, meg fog téged d*gni. Játszik veled mint macska az egérrel, tudja, hogy nála van a gyeplő és te fogsz rámászni nem ő te rád. Amint megkap eldob, vagy elvisz pár menetre és amint megunt kidob mint a mocskos zoknit.
dec. 8. 19:41
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Jó nagy ribike vagy. Hamarosan vinni fog. Neked elég pár szép szó, vagy az, hogy rajtad legelteti a szemeit. Önbecsülés sehol.
dec. 8. 19:43
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Csattogni fog hamarosan a zacsi🤣
dec. 8. 19:52
 7/15 A kérdező kommentje:
9 éve vagyok kapcsolatban, 6 éve házasságban, nem léptem félre soha, de a férjemmel mostanában nem állnak túl jól a dolgaink. A szexuális életünk is tropa, szinte a nullával egyenlő pedig én próbálkozom a mai napig (jó okom van azt feltételezni, hogy ő maga már hűtlen hozzám egy ideje). Lehet hogy egy buta, olcsó ribi vagyok, de szinte remegek ennek a férfinek a figyelméért, a lőtéri kutya alig nézett rám az elmúlt 5 évben, és jelenleg már a fél a karomat adnám, hogy azzal a rosszfiús attitűddel amit képvisel alaposan lekezeljen, igen le is szopnám ezer örömmel kérés nélkül. Tudom, szánalmas vagyok, előbb el kellene válnom, de ez egyelőre nem opció, akkor sem ha mostanra szinte teljesen eltávolodtunk egymástól a párommal.
dec. 8. 20:02
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a negyvenesek pörögnek csak a szexen igazán, vagy egy más szinten inkább azt mondom, és ők már azt is tudják hogyan kell csinálni.

Ez a fszi teljesen tudatosan szórakozik veled, valószínűleg már rég levágta hogy reszketsz érte, innentől ha adod alá a lovat akkor szerintem sokat nem kell várnod arra, hogy khm… a szádba adja.

Aki házasként ilyen játszmázásba belemegy (az amellett hogy egy hatalmas bunkó red flag, te is kérdező, bocsi), főleg fiatalabb nőkkel, az előbb-utóbb nem fog megelégedni csak a flörtöléssel. Teljesen mindegy hogy unalmában csinálja vagy bármi más miatt, végtére is szexet akar valószínűleg. De azt ne várd tőle szerintem, bármibe is mész bele, hogy valaha is tiszteljen.

dec. 8. 20:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne tedd, Kérdező, ebben a játékban te csak sérülhetsz. Túl sok a veszteni valód, ne kockáztass. Már most bajban vagy, mert túlságosan odavagy a pasiért, ez később még rosszabb lesz. Nős férfi szeretőjének lenni még akkor is rossz, ha mi magunk is házasok vagyunk. Volt már itt ehhez hasonló kérdés régebben, a kérdezőt lelkileg nagyon megviselte, de volt ereje kilépni a bűvköréből. Neked is ezt kellene tenned, ha munkatárs az illető, legjobb lenne állást változtatni. Tudom, mondani könnyű...

N

dec. 8. 20:38
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Most megmondom neked én is, hogy nemcsak a farkát fogod szívni, de miatta fogsz szívni az életet is. Attól, hogy TALÁN a férjed megcsal neked nem kötelező lesülyedni a szintjére. Másodjára pedig hiába gondolod, hogy ez csak szex azt jól van nem lesz az mert te nemcsak szexre vágysz hanem figyelemre, érzésekre amelyeket neked a 40 éves házas férfi nem fog megadni. Mondhatni az egyik fostalicskából a másikba ülsz át. Nekem teljesen mindegy, de meglátod idővel, hogy neked nem lesz az.
dec. 8. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!