Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen aljas húzásokkal szembesültetek már megcsalás terén és hogyan vágtatok vissza, ha visszavágtatok?
Az én exem 8hónapig csak, míg vidéken az ágyhoz kötött anyját ápoltam 🤮 Ő 150kmre levő otthonunkba hordta a k*ját, hétvégente meg járt le hozzánk, mintha mi sem történne.
Nem vágtam vissza, nem volt erőm hozzá, nagyon nehezen tettem túl magam rajta. Mára újraházasodtam, az exxel közös gyerekünk imádja az új párom ez láthatóan fáj neki,boldogok vagyun, őt közben a k*ja is kidobta, mert nem tudott megbizni benne 😂
Hiszem hogy az élet kiegyenliti a számlákat, szüksegtelen bosszúval magunkat mérgezni
"szépen el is kaptam tőle egy szép kis betegséget"
Mit kaptál el tőle?
Miután szakítottunk rá 2 hónapra egy vonzó ismerősömmel csináltunk egy közös képet feltöltötte majd megjelölt engem és odaírta hogy "köszönöm ezt a fél évet együtt! "
Csak ezért nem tiltottam le hogy ezt lássa. :-)
Volr barátommal 7 hónapig voltunk együtt.
Neki volt egy "mostoha húga", ezt azért írom így mert mind a ketten már 18 felett voltak amikor ilyen kapcsolatba kerültek, szóval tesóság nem tudott kialakulni.
Mondta hogy az elején még próbálkozott nála a lány de ő ezt végig elutasította mert azért ilyenbe ő nem megy bele. Mivel ezt az elején elmondta így tök korrektnek gondoltam és nem is foglalkoztam ezzel többet.
Ez akkor tényleg így is volt még, de a kapcsolatunk utolsó hónapjában többet volt vele együtt szexuálisan mint velem... Nyilván ez kiderült.
Nem volt semmilyen visszavágás végül
Az ölemben ülve sírta el, hogy neki most időre van szüksége, hogy rendbe rakja az életét, és hogy nagyon szeret engem és nem akar elveszíteni. Oké, hagytam, hogy összeszedje magát.
Aztán pár héttel később kiderült, hogy jóban van valakivel már egy ideje, és mikor rákérdeztem, azzal indokolta, hogy jólestek neki ennek a pasasnak a kedves szavai. Kb. fél év múlva pedig - mikor próbáltuk újrakezdeni - simán természetesnek vette, hogy az autóját még mindig ehhez a pasihoz viszi javíttatni.
Amit ezután tettem, azt nem nevezném visszavágásnak, inkább természetes válaszreakciónak. Mindenféle kapcsolatot megszakítottam vele, és teljesen hidegen átnézek rajta, mintha nem is létezne, mert számomra már nem jelent semmit, bár akkor nyilván fájt, amit tett. Mindez annak ismeretében érdekes, hogy egyébként munkatársak vagyunk a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!