Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen aljas húzásokkal szembesültetek már megcsalás terén és hogyan vágtatok vissza, ha visszavágtatok?
Figyelt kérdés
tegnap 16:23
1/17 anonim válasza:
A volt ferjem 8 haverjaval voltam, miutan elhagyott
2/17 A kérdező kommentje:
Kár, hogy kamu.
tegnap 16:35
3/17 anonim válasza:
Azzal, hogy kihevertem és boldog vagyok a férjemmel. Mindig azzal tette magát, hogy tőle jobbat nem találok soha. Megmutattamneki, hogy tévedek. Nem is tetszett neki mert húzta a száját amikor egyszer találkoztunk és látta a gyűrűket az ujjamon. :)))
5/17 anonim válasza:
Pl olyan aljaságokkal hogy csak azért csal meg mert dolgozom es nem érek rá.
Vagy amiket tudok is pl mikor szül a nő a kórházban akkor csalják vagy amikor terhes a gyerekükkel. En nem tudom ezek hogy néznek a saját gyerekük szemébe is..
Nem vágtam vissza. De attol mennek ezek tönkre tényleg, hogy más pasi aki náluk akár bőven jobb is, szeret és imád. Olyankor kezdik a könyörgést és önmegalázásokat hogy menjek vissza.
Mikor egy exnő kell másoknak és boldog, nekik tényleg ez fáj.
7/17 A kérdező kommentje:
Eddig ez így semmi, gyerekek!
tegnap 17:27
8/17 anonim válasza:
Mit vársz? Ez az igazság, részemről elég volt bosszúnak hogy a legjobb barátnőjét megdugtam. Sittre nem fogok menni senki miatt, olyan szintű bosszút nem állnék.
9/17 anonim válasza:
Neked semmi ugy megszületni hogy apad közben mással k.félt es erre jöttél világra?
10/17 anonim válasza:
Engem a volt vőlegényem csalt meg a volt barátnőmmel. Nem vágtam vissza? Minek? Akkor nagyon is fájt, de mára hálás vagyok a sorsnak, hogy elintézte, ne menjek hozzá. Az élet visszavágott, megtudtam, a csaj terhes lett, a fickó pedig le is lépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!