Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalas utan ujrakezdes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas utan ujrakezdes lehet mégsem megy?

Figyelt kérdés
Újrakezdtük a kapcsolatot de nagyon szorongok. Azt hittem sikerült megbocsájtanom. De egy részem fél, hogy megint megtörténik. A másik részem elhiszi amot mond. Ha most ezt érzem késöbb se erősödik meg a bizalom? Szakítani kéne?
ma 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenki másképp éli meg. Van egy ismerősünk a nő megcsalta a férjét majd a férj vissza. Csúnya válás volt, veszekedés. Majd kis idő múlva újra összejöttek. Azóta van mégegy gyerek és elvannak.

Én nem tudnám megbocsájtani. Joggal érzed, hogy ha egyszer megtette akkor megfogja tenni máskor is. Többnyire igy szokott lenni.

ma 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem megy, nem kell erőltetni. Nem jár kitüntetés azért, hogy feláldozod magad a megbocsájtás oltárán.
ma 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondják, hogy ha valaki hátbaszúr azt nem lehet elfelejteni és sosem fogsz benne újra megbízni. Döntsd el, hogy szenvedsz mellette, vagy inkább továbblépsz nélküle.
ma 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Figyi,te megpróbáltad,de nem megy. Én is jártam így. Nagyon szerettem és nem akartam elengedni,akartam mégegy esélyt adni a dolognak,hogy ne legyen bennem ,a mi lett volna,ha? Kérdés. De hiába próbálkozott,én nem éreztem már jól magam a kapcsolatban,így elengedtem és le tudtam zárni utána.

Nem kötelező benne maradnod,ha te is rosszul éled meg ezt az egészet.

ma 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes újrakezdeni úgy, hogy azt erőlteted magadra és a párod is ezt hangoztatja esetleg, hogy most majd minden máshogy lesz és nem lesz ilyen soha többet. Nyilván ez lenne az optimális és persze nem is biztos, hogy bármikor újra megtörténne. De ha szorongsz, az viszont nem jó jel. Én azt csinálnám, hogy innentől kezdve - ha amúgy jó vele lenni - egy picit lazábbra venném a kapcsolatot... mondjuk úgy, hogy nem adnék bele úgy mindent, nem idealizálnék egy olyan "álomvilágot", hogy akkor most soha többé nem történhet meg ilyesmi. Inkább úgy állnék hozzá, hogy most jó vele, elvagyunk, de valahol elfogadnám azt, hogy ő ilyen, tehát, hogy esetleg csalfa jellem.

Én csak így tudtam megbocsájtani, majd tovább maradni a kapcsolatban, hogy átkattant az agyamban ez az egész. Amíg görcsöltem és stresszeltem, szorongtam rajta, addig csak örlődtem és szenvedtem.

Kell egy döntést hozni, hogy valóban meg tudsz e bocsájtani, el tudod e fogadni, hogy ez történt és tovább tudsz e lépni aggodalom és további folyamatos kérdések nélkül?

Ha szorongsz, akkor én úgy gondolom, hogy nem lesz jó se neked, se a párodnak egy idő után.

És nyilván azon túl, hogy a megcsalás mindenhogy egy csúnya és alattomos dolog, az sem mindegy adott esetben, hogy milyen előzmények voltak, én azt is mérlegeltem, amikor megbocsájtottam. Nálatok nem tudom, hogy mi volt, de nálam ez is fontos tényező volt.

ma 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem megy, hogy is mehetne? A legfontosabb alap, a bizalom, meg lett semmisítve. A bizalom pedog egy olyan dolog ami SOHA nem tud újra visszaépülni arra a szintre amin előtte volt. A szerelem édeskevés egy jó kapcsolathoz, hülyeség volt újrakezdeni.
ma 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy temetni kell a kapcsolatot, attól függ, mi volt a kifogása.
ma 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!