Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Léteznek olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan nők, akik egyszerűen képtelenek lennének megcsalni a párjukat?

Figyelt kérdés
Azt szeretném, ha olyanok válaszolnának, akik ebben/ önmagukban teljesen biztosak. Legalábbis abban az esetben, ha a válasz igen. Szóval létezik olyan, aki nem csak a párja, hanem önmaga és értékrendje miatt is képtelen lenne arra, hogy egyáltalán észrevegyen valaki mást?

nov. 24. 19:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ha komoly a kisértés pl beleszeret valakibe de most még (vagy sosem) tud/mer szakítani a párjával, akkor is hűséges maradtok?

Pl kicsi gyerek, nagyon jó kapcsolat, de bele szeret egy olyan kolegába akivel sosem lesznek együtt mert a kolega nem akar szakítani a párjával, vagy azt hazudja hogy majd fog...

Az igazi hűség az mindig hűség. Hosszú kapcsolatban jöhetnek durva fellángolások. Ha csak x évig tart a hűség amíg nem jön egy nehéz időszak az nem hűség.

Vegyük külön az általában hűségeset a mindig hűségestől.

Létezik mindig minden körülmények közt hűség?

Esetleg az kivétel ha megcsalnak, akkor azt hiszem illik megbocsátanom ha vissza csal.

nov. 26. 17:46
 22/29 anonim ***** válasza:
19, mi van ha csalódsz a pasidban de nem akkorát hogy szakíts és nagyon durván megtetszik valaki és tuti nem derülne ki?
nov. 26. 17:47
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem az észrevétel a probléma,hanem ami a több esetben követi. Nem értem,miért él valaki kapcsolatban/házasságban egyáltalán,ha nem TISZTELI a párját a hűségével. Mára már nincs becsület,hűség,korrektség. Jellemtelen emberek,akik nem nőnek fel a kapcsolatokhoz,mert mint a tinik, próbálgatják egymást,ha (lány,ha fiú).

Egy hűséges Nő!

nov. 26. 18:18
 24/29 anonim ***** válasza:
22: ha nem szakítok a párommal, akkor hű maradok hozzá. Nincs olyan, hogy "hát, ezt a húzása olyan volt, hogy mellette maradok, de megérdemlek egy félreb...ást". Ha annyira megtetszik a másik, akkor szakítok.
nov. 26. 19:18
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
21# es beletaláltál az életembe. 30 ev együtt, nekem két durva ám plátói fellángolás, de hűség. A párom harminc ev utan
nov. 26. 19:48
 26/29 anonim ***** válasza:
76%
25 ös vagyok, csak véletlen elküldtem. Szóval a párom 30 ev után megcsalt. Na most elküldjem, megcsaljam egyéb ötlet? Én vagyok a nő. És igen vannak ilyen hülye nők, akik 30 évig hűségesek.
nov. 26. 19:51
 27/29 anonim ***** válasza:

Légyszi azt is írjátok meg hogy a hűségetek mennyire teljes pl csók sem volt.

Nálam az a hűség hogy a párom engedélye nélkül nem teszek olyat ami tudom hogy nem fér bele pl ott aludni titokban egy nőnél buli után vagy részegen szájra puszi stb.

Ha ilyeneket a tudtom nélkül csinál akkor nem tisztel eléggé.

nov. 26. 20:01
 28/29 anonim ***** válasza:
27: az sztem, hogy mennyire teljes, függ attól, hogy ki hogy definiálja a hűséget meg a megcsalást. Nekem mondjuk már az is vicces és felháborító, hogy már azt feltételezed, hogy aki hűnek vallja magát, az simán csőrözött részegen csak kummant :D. Én a saját definícióm szerint teljesen hű vagyok - nemcsak csók, taperolás, szájnyalogatva évődés stb. sem volt, de megint más ember szerint már az is megcsalás, ha elmegyek moziba egy ellenkező neművel (ilyen már történt az egyik kapcsolatomban, mert egy munkatársammal kitaláltuk, hogy megnézünk egy filmet, ami mindkettőnket érdekelt, az akkora párom meg gyűlölt moziba járni).
nov. 27. 21:39
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem feltételeztem semmit, de vannak akik szerint a csók nem megcsalás. De az, ha nincs megbeszélve előre.
nov. 27. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!