A plus size modellek valamilyen betegségben szenvednek, ami miatt képtelenek lefogyni, vagy egyszerűen csak kövér nők, akik nem akarnak lefogyni?
Majd lesz, vagy lehet (idővel).
A szervezet folyamatos terhelésben van a dagiknál. Nézz utána a cukorbetegség biológiai hátterének.
A plus size modellek azért nem fognak lefogyni, mert akkor már nem lehetnek plus size modellek, ami ugye a karrierjük is. Ők tartják azt a szintet.
Azért kérlek, ne hasonlítsd őket össze az átlag kövér emberekkel, mivel a plus size modellek a testükből élnek, azzal keresik a pénzt.
Viszont egy átlag hétköznapi kövér ember meg nem a kövérségéből keresi a kenyerét.
Ha neked van igazad, akkor nem tudom eldönteni, hogy rosszabbak-e, mint az átlag kövér emberek. Undorító, hogy a pénzért képesek zabálni, nem foglalkozva az egészségükkel. És ezeket akarják elém tolni, amolyan büszkeségként? Nevetséges. 😂
Azért a plus size modellek között is van különbség.
Van, aki kb. egy átlag magyar embernek felel meg, csak szép az arca, stb, van, aki még tényleg csak egy nagyon picit telt, és van, aki majd' elgurul.
Azért ez sem mindegy.
A cukorbetegség genetika.
Rokonságomban két kifejezetten vékony cukorbeteg is van.
Persze a zabálással rá lehet segíteni, ez igaz, de a hajlam is fontos.
Amúgy 4-essel hasonló helyzetben vagyok. Egy teljesen más alkatú lányon reklámoznak olyan ruhát, amiből én xxs vagy xs méretet akatok. Nyilván így nem tudom elképzelni magamon.
Vannak szép nők, akik kicsit teltebbek, de azért egy 200 kilós nőt én akármilyen arca van, nem tartok szépnek.
Amúgy van olyan nő, aki sportol, nem zabál, és így is van rajta néhány plusz kiló (nem dagadt, tényleg csak néhány plusz kiló), én azt semmiképp nem szólnám le, én se tudnék megfelelő táplálkozással nagy melleket varázsolni.
De amikor már az egészsége veszélyben van, azt nem kéne népszerűsíteni.
A kedvencem azok az emberek:
"Régen a nőies idomok voltak divatosak"
"Ez az egészséges"
"Ez a normális"
"A vékony nők anorexiásak mind"
Innen lehet tudni, hogy aki ezt mondja, annak nincs rendben az önértékelése, de lusta tenni magáért, beszólni könnyebb.
Engem mások testalkata nem zavar, de nehogy már azt akarja bemagyarázni, hogy ő ettől jobb lesz, és aki nem kövér, az ronda.
8-as 9-es mindkettő plus size.
Az egyik szerintem picit molett, teltebb, de nem mondanám, hogy dagadt, hájas, ez a 8-as képei. Az első képen lévő alkathoz nem is kifejezetten kell tömni magát, ha olyan a genetika.
A kilences szimplán egészségtelen. Ez nem csak genetika, el sem tudom képzelni, mennyit kell ehhez enni. Ha edzene, egészségesen élne, nyilván nem lenne nádszál akkor se, de minimum olyan lenne mint amit nyolcas linkelt. Azt, hogy valaki ilyen dagadt legyen, nem kéne népszerűsíteni.
Amúgy van, aki szerint Palvin Barbi is plus size, pedig kizárt, hogy ő ne sportoljon, és egésznap egyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!