Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A plus size modellek valamilye...

A plus size modellek valamilyen betegségben szenvednek, ami miatt képtelenek lefogyni, vagy egyszerűen csak kövér nők, akik nem akarnak lefogyni?

Figyelt kérdés
Utóbbi esetben undorítóak, hiszen lényegében tesznek az egészségükre. A cukorbetegség lényegében már garantált náluk.
2022. febr. 25. 09:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Van kulonbseg plus size es kover kozott. En azt nem szoktam erteni miert dobjak ra a szemmel lathatoan, egeszsegtelen, tulsulyos, akar 100kg+-os nokre hogy plus size. Mikor egyertelmuen mar nem az, hanem elhizas. Szerintem csak azert hogy nyugtassak a lelkuket, hogy ne kelljen lefogyni... nem veszik eszre hogy reg kiestek a duci kategoribol, es a sajat egeszsegukek teszi kockara.

Akin meg van egy par kilo felesleg meg nem lesz egeszsegtelen. Palvin Barbi kizart hogy plus size legyen, szinte normalis testalkata van. (Masik kedvencem mikor normalis testsulyu nokre ravagjak hogy plus size, rohej).

Viszont amivel en nem tudok megbekelni, es lehet utalni erte, de azok a ruha meretek. Lassan meggyozodesem hogy direkt vannak igy elszamozva a ruhak, hogy a kover nok jobban erezzek magukat... hogy nem XXL-es kell hanem csak M-es.

XXS-S meretem van. 32-es farmerba beleestem... lassan a gyerek osztalyon kell nezelodnom🤷‍♀️

2022. febr. 25. 14:01
 12/15 anonim ***** válasza:
36%

Culák, az nem zavar titeket, hogy a plus size modellkedésnél sokszor karcsúbb modelleket kérnek fel és kövér ruhákat aggatnak rájuk, meg implantátumokkal tömik ki a ruhákat, hogy más testarányokat kapjanak?😀 Vagy hogy alapvetően karcsú modelleket kényszerítenek hízásra és hogy nem a kövér nőket alkalmazzák sokszor?

Engem is zavar a mozgalom, de ennél a heroin sikk ideje sem volt egészségesebb, azt is el kell mondani.

2022. febr. 26. 08:27
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

#4 és #7 : és amikor egy gebe nővel reklámoznak egy ruhát, akkor egy telt alkatú honnan találja ki, hogy neki hogyan állna, egyáltalán jól állna-e a nagyobb méretű? Szóval 1-1...

Ám aki plus size ruhát reklámoz, akkor abból a ruhából általában csak nagyobb méret van, mert mondjuk az adott cég profilja direkt a nagyméretű ruhák...

2022. márc. 9. 08:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Átlag, vagy sovány alkatú nő sokkal több van, mint 5xl-es.

Amúgy meg egy átlag, vagy annál vékonyabb alkat nem számít gebének.

Manapság azért már nem az anorexiás külső a divat, ha csak a webáruházak fotóit nézzük.

Tehát átlag alatt van, ha 70 kilónál kevesebb.

Azért nehogy már egy 60 kg-os nő gebe legyen.

Én ötven kiló vagyok, soha senki nem mondta, hogy hű, biztos egészségügyi problémám van, inkább azt, hogy pont jó a súlyom. Van a combomon felesleg, csak vékony csontozatom van. Hiába hízok amennyit akarok, nem lesz akkora a csípő, derék, mell körméret.

Szerintem az extrém módon elhízott/sovány modelleket nem kell népszerűsíteni, nagyon szélsőséges mindkettő.

Amúgy meg nem kéne gebének nevezni senkit, a túlsúlyos emberekre is vannak ilyen jelzők, és az is szó használóját minősíti.

Ha valakinek jó a testsúlya, az az ő dolga, de ettől még nem kell leszólni az ellenkezőjét, hogy biztos nem eszik eleget, meg ilyenek.

Azokat a ruhákat is csak egy modellel reklámozzák, amiből van xxs meg XXL, amiben igaza van 13-asnak, hogy egy molett nő ezt nem tudja magán elképzelni.

Több modellen kéne lefotózni, mondjuk xxs, M, XL, de az azért sokkal költségesebb, meg időigényesebb, szóval ezért ez bonyolult kérdés

2022. márc. 9. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért Sirokai Dia tesz az egészségért,már fogyózik plusz sportol is.
2022. márc. 10. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!