Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők, akik egyszerűen képtelenek lennének megcsalni a párjukat?
Ilyen nő vagyok.
Egyszerűen képtelenek így elárulni a párom szeretetét és bizalmát, ennyire felrúgni azt, ami kettőnk között van. Pláne annak tudatában, hogy az exe is megcsalta, és tudom, hogy számára ez különösen nehéz téma. Inkább szakítok, ha úgy hozná a jövő, de nem árulnám el se őt, se magamat.
20 éve vagyunk együtt, 17 és 18 éves korunk óta.
Sosem lennék képes ilyen gerinctelen lenni, fájdalmat és teljes bizalom vesztést okozni. Semmi és senki nem ér annyit, mint a férjem, hogy eldobjam.
Én is ilyen vagyok. Őszintén nem tudom elképzelni magamról, hogy valaha is megcsalnám a férjem. Korábbi életem során is, még hebrencs kamaszként is voltak olyan szituációk, hogy már szakítani terveztem az aktuális pasimmal, csak vártam a megfelelő alkalmat, de jöttek az udvarlók ezerrel, tetszettek is volna, mehettem is volna velük, de azért mégis csak elhessegettem őket, mert ne már. És ha érzelmek nélkül, tudván, hogy az adott kapcsolatomnak pár napon belül úgyis vége van, el tudtam küldeni valakit, aki tetszett, miközben voltam ekkor mi, 17 éves? Kb? Akkor azért a személyiségem alapvető részének tekintem a hűséget és a korrektséget, és nagyon-nagyon, de nagyon meglepne, ha most, felnőttként, bőven kialakult és rögzült értékrenddel és személyiséggel, 11 év házasság után, 2 gyerekkel a nyakunkon, őszintén szerelmesen és jó kapcsolatban másképp viselkednék.
Amúgy engem csaltak meg. Attól még nem érzem magam úgy, mintha nekem is ezt kéne tennem mással, sőt. Az egyik exem azzal indokolta, hogy mert egyszer őt is megcsalták már, ezért most "ha vele meg lehetett tenni, akkor megteszi ezt ő is mással" alapon lépett félre. Hát... Ok, szóval én ezt nem értettem akkor sem, és továbbra sem tudom átérezni.
Aha...
Hűséges nők jellemzően itt böngészik a felnőtt párkapcsolatokat este 9-kor, mivel otthon minde kerek...
Aha...
Ha mégsem beszélhetünk privátban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!