Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők, akik egyszerűen képtelenek lennének
megcsalni a párjukat?
Jelen.
Mát rég el kellett volna hagynom...lett volna rengeteg lehetosegem. Mégsem tettem
nov. 24. 21:44
Sok lehetőségem lett volna megcsalni, de sose tettem. Nem csak a szeretet miatt, hanem mert tisztelem őt.
A világ egyik legnagyobb árulása a metcsalás.
nov. 24. 21:51
Egy volt akit nem csaltam meg, a többit igen, szimplán mindig "beleszerettem" másokba. Utána mindig el is hagytam őket. Akit nem csaltam meg olyan szinten megadott mindent, amire vágytam hogy rá se néztem másra.
nov. 25. 08:00
Kedves 7#
3# kommentelő vagyok. Mikor a kérdésre válaszoltam, akkor még a családi kapcsolatokban volt, időközben került át ebbe a rovatba.
nov. 25. 09:00
Kérdés, kinek mi a megcsalás. Mert el tudok képzelni olyan esetet, ami másnak vmiért megcsalás kategória, nekem viszont nem az (pl. hogy jó kapcsolatban vagyok egy ellenkező neművel - ez sok embernél már "fúúúúújjj bmmmeeeeg érzelmi megcsaló kúúúúúúrva vagy" szint, vagy ha leitatnak és úgy történik aktus - ugye ez normális ember szerint erőszak, de van olyan korlátolt, aki szerint megcsalás, mert "ha nem akarta vóna, nem tudta vüóna a férfi betenni"). De én pl. tudom magamról, hogy nem lennék képes olyan megcsalásra, amit én megcsalásnak tartok (józanul, átgondoltan, fizikai jelleggel). Volt már rá példa, hogy párkapcsolatomban az utolsó, baromira szenvedős, eléggé szakításpozitív hónapokban bepróbálkozott nálam egy nagyon jóképű, értelmes férfi, aki NAGYON vonzott... és nem tudtam rávenni magam, mert tettem egy íratlan esküt, és nekem a párkapcsolat szent dolog.
nov. 25. 13:28
"józanul, átgondoltan, fizikai jelleggel"
Miért részegen milyen vagy? Nekem nem oké ha barátnőm részegen azt gondolná hogy na jó buli van dugok egyet ezzel a pasival, majd holnap ráfogom a piára, párom úgyis megbocsát. Ez nem erőszak.
Ha nemet mond de erővel kényszerítik az erőszak. Ha felmegy a pasihoz hogy ott aludjon és lovagol rajta részegen az megcsalás. Voltam részeg rendszeresen, ha tudtam hogy van pasija a nőnek akkor nem hajtottam rá, ha túl részeg voltam max hánytam vagy elaludtam.
nov. 25. 15:52
16: spiccesen sem csalok meg senkit. De azért van az állapot, amikor vki magáról sem tud. Magamtól sosem jutottam el odáig, de azért a mai világban sajnos nem ritkaság az, amikor a nő tudta nélkül, direkt leitatják... akkor meg nem az van, hogy "ez gyájjj de jó ötlet", hanem magáról sem tud. Akkor nemet sem tud mondani, meg józan ítélőképessége sincsen.
nov. 25. 15:54
Ezt értem, csak arra gondolok mikor nem kicsit részeg hanem teljesen és áll a buliban és smárolgat idegenekkel. Rendesen berúgva még tud menni csak dőlöngélve.
nov. 25. 15:59
Én nőként a barátomat szintén nem lennék képes megcsalni.
nov. 25. 22:26
Igen léteznek olyan nők akikre ez igaz,de az ritka mint a fehér holló.
nov. 26. 16:16
Kapcsolódó kérdések: