Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Őszintén!! Ismersz olyant...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén!! Ismersz olyant aki megbocsátotta a megcsalast es működik a kapcsolata?

Figyelt kérdés

Például ha a barátod heteken át más nővel szexelt,majd te megbocsatottad.

Működhet egy kapcsolat egy ilyen szakadék után?

nov. 17. 21:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 10-el. Ez csak szex volt. Nem szerett téged a pasi.
nov. 17. 22:27
 12/27 A kérdező kommentje:

1.5 het alatt nehéz is lett volna annyira megsszeretni hogy velem maradjon.... szerintem...

És ezek szerint a másik not sem szereti igazan ,máskülönben nem így beszélne róla, és nem tette volna amit tett.

nov. 17. 22:31
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de ez a pasit minősíti és nem téged. Megcsalja még párszor a baránőt, sőt akárkit akije lesz, mert ilyen. Nem megbízható
nov. 17. 22:34
 14/27 A kérdező kommentje:

13, de a kérdésem az volt hogy valószínűleg ők most ismét élik felhőtlenül az életüket együtt Romániában mintha nem történt volna soha semmi?

Egyszerűen nem tudom elkepzelni hogy megy ez .

En még nem voltam megcsalva de ha velem ez történt volna ,azonnal szakítottam volna.

nov. 17. 22:38
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudhatod. Ott állsz mellette látod? Nem. Fogalmad sincs mi játszódik le velük, de szerintem ne is érdekeljen. Fogd fel ezt egy rossz tapasztalatnak, hogy legközelebb ne égesd meg magad. Ne katzogj ezen csak magadnak ártasz.
nov. 17. 22:41
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
nov. 17. 22:42
 17/27 anonim ***** válasza:
82%
Miért mondod, hogy te szakítottál volna a csaj helyében? Hisz még így is visszavárod, vissza is fogadnád bármikor. Még arra az aljasságra is képes voltál, hogy a lányt pózokról meg egyéb dolgokról tájékoztasd, csak fájjon neki minél jobban. Mit ártott ő neked? Manapság már szexre bárhol, bármikor találni nőt, ne hidd, hogy ez a pasinak valami extra élmény volt. Te felejthető vagy neki, a lányhoz meg valami módon mégis ragaszkodik.
nov. 17. 23:10
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Én megbocsátottam, és alig 2 évvel később kiderült, hogy hiba volt, ugyanis újra megcsalt. Közeli baráti társaságból szintén tudok 2 esetet, ahok ugyanúgy nem működött utána.

Viszont apám is megcsalta anyámat, de ők a mai napig együtt vannak, de nem vagyok benne biztos, hogy feltétlenül boldogak.

nov. 18. 01:08
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Akiket ismerek, családban illetve ismerősök között,ott kizárólag az tartja őket benne a kapcsolatban,hogy nincs hova menni,ha szakítana.

Illetve egy opció lenne,hogy szülőkhöz, esetleg nagyszülőkhöz lehet visszaköltözni. Ezt nem vállalja be senki,mert tudja,hogy idősek mellől végképp kudarcos egy új élet felépítése, vagy egyáltalán az ismerkedés.

De biztos van,akiket anyagi okok,hitel vagy közös cég tart vissza.Vagy a meglevő gyerek,akit ha látszólag is,de "egész" családban akarnak nevelni.

nov. 18. 05:49
 20/27 anonim ***** válasza:
Kutyábú nem lösz szalonna
nov. 18. 05:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!