Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén!! Ismersz olyant aki megbocsátotta a megcsalast es működik a kapcsolata?
Például ha a barátod heteken át más nővel szexelt,majd te megbocsatottad.
Működhet egy kapcsolat egy ilyen szakadék után?
Konkrétan 2 huszonevest ismerek,ahol a férfi 2 héten keresztül csalta a 24 éves barátnőjét.
Kibekultek, együtt vannak.
De ez hogy lehetséges?
Lehet ugyanolyan szerelem és jó kapcsolat egy ilyen akció után?
Nem ismerek.
Mindenhol egy ideig még erőltették, aztán szétesett.
A bizalom olyan mint egy fehér papír... ha összegyűröd, utána már nem lesz ugyanolyan, akárhogy simítgatod.
Hosszú házasságban simán lehet ilyen. Főleg, ha kölcsönös, azaz közösen megegyeznek, hogy kicsit kikacsinthatnak. Ahol ezt meg tudják beszélni, még jobban is működhet egy ilyen házasság, mint egy csak látszólag tökéletes házasság, ami csak a közösségi média felé tökéletes.
Egy 1-2 éves, vagy mégrövidebb, még amolyan ismerkedős fázisban lévő kapcsolatban viszont nem hiszem, hogy működhet, kivéve, ha eleve nyitott kapcsolatként indul, de az ugye eleve más pálya.
Na jo, elmondom .
De könyörgöm ne kövezzetek meg!
Már pár kérdést kiirtam erről az esetről, aztán töröltem a profilom mert szégyellem magam.
A nyáron megismerkedtem egy román sráccal, mindketten külföldön élünk.
Neki Romániában van egy 24 éves barátnője, ő egy évvel idősebb
En lassan 30 leszek.
O csak néha jár haza ,de azt hiszem 1-3 év között ismeri a lányt, azóta vannak együtt de szomszédok, egy faluban laknak.
Lényeg a lényeg,bele szerettem, megismerkedtunk, és Kb 1.5 héten át viszonyom volt vele.
Őrületes szex volt, egész ejjel csinaltuk majdnem minden nap.
Konkretan a szexen éltem.
Imádtuk egymást és a haloszoban kívül is az összes szabadidőnket együtt töltöttük.
Úgy éreztem elkezdett valamit érezni irántam és sokszor mondta hogy nem szerelmes a másik nőbe de szereti, a családja már ismeri ,a lány az anyjának ( mármint a fiú anyjának) sokat segít bla bla bla ...
Rögtön ezután 2 hétre haza ment és amíg ő haza vezetett ,én megirtam a nőnek Facebookon hogy mi történt. Képekkel alá támasztva. Mit ,mikor, hányszor, milyen pózban.
A férfi letiltott mindenhol , de én csak azért mondtam el mert bele szerettem és nem akartam osztozni rajta senkivel.
Majd szeptember elején vissza jött, még 2x lefekudt velem pedig megigerte a nőnek hogy soha többé rám sem néz.
Néha atjott, beszéltünk de utána már nem volt semmi .
Azt mondta hogy a munkája itt november végén véget ér és haza fog költözni Romániába.
Ez így is történt.
Most is épp ott van majd csak a cuccaiert jön vissza jövő hét vasárnap.
Lehet hogy azt mondjátok most hogy számára csak egy nyári kaland voltam de ti nem voltatok itt, nem éltetek át.
Szerintem ha nem 1.5 hét után állítom választás elé hanem 2 hónap után, szerintem engem választott volna.
En azóta majdnem minden nap szomorú vagyok.
A lany nagyon szeretheti, valószínűleg ő az első az életében és ezert is bocsátotta meg
De azon gondolkodom minden nap hogy qkkor most én itthon sírok, náluk meg minden szuper mintha nem is történt volna semmi ?
Őszintén! Ugyanúgy élvezik az életet, szeretik egymást, azuk után hogy a pasi 2 hétig csalta ,sőt írásba adta hogy nem szereti a nőt- és q nő is látta ezeket az üzeneteket.
Tudom ,nagyon gyerekes. És az idő majd minden sebet begyogyit.
Azt is tudom hogy megerdemlem hogy fájjon. :-(
Én is csak egy magányos no vagyok aki a rossz férfival esett szerelembe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!