Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan nő vagy férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő vagy férfi aki tudja hogy a párja mással csalja de nem zavarja mert így is jó?

Figyelt kérdés

Így kevesebbet "kell" neki vele lenni, vagy izgatja a gondolat?

Vagy más ok?

ma 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Talan a hitelek
ma 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb eset amiről tudok az házasságban van, ahol a nőt a férfi csalja mert évtizedek óta elhidegültek egymástól.

Azért nem válnak el mert a vagyonmegosztás után egyik félnek sem jutna annyi pénz amiből új lakást tudna venni. Albérletbe meg nem akarnak menni. Így a nő "elnézi" hogy a férje csalja. Neki megéri magasabb életszínvonalon élni, jól keres a férje.

Van pár vállalkozó ismerősöm is aki szintén nem akar osztozkodni a vagyonon, nem akar válni, közben csaja a feleségét. A nők meg tűrik mert jól élnek a vállalkozásból kifolyólag.

Az esetek többségében olyanok nézik el a megcsalást akiknek anyagi okok (pl hitelek) miatt ez tűnik a könnyebb megoldásnak. De persze van aki pl kapcsolatfüggő és azért marad benne egy ilyen kapcsolatban.

ma 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Van ilyen, szimplán idióták, úgy érzik, szakítani és új párt keresni idővel nagyobb erőfeszítés, mint kidobni a csalfa ge.cit.
ma 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Van- Nem szeretnék egyedül maradni.
ma 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:

2.

Te jó együgyű vagy, ha azt hiszed, hogy csak a férfi lép félre. 😂

Az ilyen nőknek ugyan úgy van pasijuk.

ma 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Addig nem zavart, amíg ez egy játék része volt: felhívott közben, utána elmesélte / megmutatta stb.

Amikor elkezdett a hátam mögött is félrekúrni meg flörtölgetni, na az is izgatott, csak az máshogy. 🩸🪓

ma 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Hol írtam én olyat hogy "csak a férfi lép félre"????

Leírtam hogy az ismeretségi körömben milyen példák vannak. Ezek a nők nem lépnek félre, mert változókorban vannak, örülnek hogy nincs közük pasihoz (a férjükön kívül).

De azt egy szóval sem írtam hogy "csak a férfi lép félre". Nyilvánvalóan sok olyan házasság is van ahol ez fordítva is igaz.

ma 11:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk történetesen a feleségemnek lett szeretője. Nagyon hosszú lenne leírnom, hogy miért, de ahogy írtad a kérdésben, nem zavar, mert nekem/nekünk így jó.
ma 11:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Olyat tudtam, hogy a férfi szuper kinézetű volt a párja szürke, jelentéktelen nő. Szerintem azért nézte el mert büszke volt a férfi külsejére.
ma 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!