Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő vagy férfi aki tudja hogy a párja mással csalja de nem zavarja mert így is jó?
Így kevesebbet "kell" neki vele lenni, vagy izgatja a gondolat?
Vagy más ok?
A legtöbb eset amiről tudok az házasságban van, ahol a nőt a férfi csalja mert évtizedek óta elhidegültek egymástól.
Azért nem válnak el mert a vagyonmegosztás után egyik félnek sem jutna annyi pénz amiből új lakást tudna venni. Albérletbe meg nem akarnak menni. Így a nő "elnézi" hogy a férje csalja. Neki megéri magasabb életszínvonalon élni, jól keres a férje.
Van pár vállalkozó ismerősöm is aki szintén nem akar osztozkodni a vagyonon, nem akar válni, közben csaja a feleségét. A nők meg tűrik mert jól élnek a vállalkozásból kifolyólag.
Az esetek többségében olyanok nézik el a megcsalást akiknek anyagi okok (pl hitelek) miatt ez tűnik a könnyebb megoldásnak. De persze van aki pl kapcsolatfüggő és azért marad benne egy ilyen kapcsolatban.
2.
Te jó együgyű vagy, ha azt hiszed, hogy csak a férfi lép félre. 😂
Az ilyen nőknek ugyan úgy van pasijuk.
Addig nem zavart, amíg ez egy játék része volt: felhívott közben, utána elmesélte / megmutatta stb.
Amikor elkezdett a hátam mögött is félrekúrni meg flörtölgetni, na az is izgatott, csak az máshogy. 🩸🪓
#5:
Hol írtam én olyat hogy "csak a férfi lép félre"????
Leírtam hogy az ismeretségi körömben milyen példák vannak. Ezek a nők nem lépnek félre, mert változókorban vannak, örülnek hogy nincs közük pasihoz (a férjükön kívül).
De azt egy szóval sem írtam hogy "csak a férfi lép félre". Nyilvánvalóan sok olyan házasság is van ahol ez fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!