Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Páromat zavarja ha szóvá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromat zavarja ha szóvá teszem neki h miért nem ír mikor lenne rá ideje, vagy megkerdezem tőle h hiányoztam e neki miért?

Figyelt kérdés
Sztem evidens h megkerdezzuk akit szeretünk h szeretsz e vagy hiányoztam e. De őt úgy veszem észre zavarja. Szerintetek miért?

aug. 16. 19:28
 1/10 Ghgj ***** válasza:
0%
Nem tom, őt kérdezd meg
aug. 16. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavarna, pedig nő vagyok. Egyszerűen, mert igény nincs erre. Bármennyire szeretek is valakit és voltam már nagyon szerelmes, nem a cukcsi üzikékre vágyom. Szeretek beszélgetni az illetővel, bármiről, a kapcsolat elején bőven van téma (jó esetben később is) de ez a szeretlek ❤️🥰😍😘 jaj úgy hiányzol (mindenféle szivecske) stb. rohadtul nem a stílusom és értelmét se látom. Ez nem kommunikáció. És kierőszakolni se lehet hosszútávon. Az ember figyel rá ideig-óráig, de sose lesz őszinte és idővel elhagyja valószínűleg.

Ahelyett, hogy nyaggatod, próbálj meg felnőtt módon beszélni vele erről. Mondd el, neked miért fontos, hogy állandó megerősítés kell, különben nincs meg a szeretnek érzés és tudd meg, találtok-e olyan megoldást, amit ő nem talál nyálasnak, feleslegesnek, egyenesen idegesítőnek és közben a te figyelem idényed is kielégül.

aug. 16. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdezni kell ezt... Magától jön.

Ha kérdezgeted az inkább amolyan számonkérés, elvárás, nagyon szájbarágós s így egyáltalán nem lesz szívből jövő érzés, csak egy kényszer válasz...

32N

aug. 16. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hülyét kapnék, ha egész nap beszélgetnem kéne. Nincs életed, hobbid, elfoglaltságod? Mi is nap végén megbeszéljük mi történt egész nap. Napközben meg pár mondatot váltunk. Meg miért akarod ennyiszer hallani, hogy szeret? Majd mondja magától. Ha kikényszeríted, akkor csak elüldözöd.

És nem, nem evidens, mert ez szimpla pióca üzemmód tőled. Exem volt ilyen. Ki is rúgtam. (emiatt is)

Nem normális az, amit csinálsz.

29N

aug. 16. 20:10
 5/10 A kérdező kommentje:

Utolsó de ő napközbeni se ír rám még pár szóra se ezért zavar. Van h 3 napig nem látjuk egymást és rám nem írna.

A másik dolog még azért kérdezem tőle néha h szeretsz vagy hianyoztam e mert sosem mondja.

aug. 16. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezt is meg kell beszélni. Ha nem keres, nem hiányzol, ez egyfajta alapvetés. Ha ennyire eltérő az interakciós igény, akkor ez nem lesz hosszúéletű.

Az alap kérdésre ennek fényében: azért irritálja, mikor írsz, mert igénye sincs rá és zavarod vele.

aug. 16. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem maguktól mondták eddig, hogy hiányoztam. Nem kellett rá kérdezni.
aug. 16. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Az öreg székelyt kérdezi a felesége: "Miért nem mondod sose, hogy szeretsz?" Erre az öreg: "Egyszer már mondtam. Ha változás lesz, szólok."
aug. 16. 21:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem is zavarna. Lehet ő élőben él nem online. Páran már kipróbáltuk, tök jó.
aug. 17. 06:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Miért zavaró?
aug. 17. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!