Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalazom magam ha megkerdezem hogy biztos e benne hogy soha tobbe nem akar velem beszelni? A zuros eletem miatt tunt el.
Figyelt kérdés
Csak koszonok es megkerdezem, ha nem valaszol letiltom, es ha nemet ir akkor is.
Ez egy utolso esely hogy ujrakezdjuk, es ha nem a valasz legalabb nem remenykedek tovabb..
Az az oka, hogy bajos dolgaim vannak, es nem akar zurt az eletebe, egyebkent megertem, de utoljara megprobalom vele felvenni a kapcsolatot.
Valoszinuleg ha tovabb ismerkedtunk volna, rendorsegi ugy lett volna belole, nem akart ebbe belebonyolodni.
2022. nov. 27. 19:50
1/9 anonim válasza:
Mit takar magában a zűrös élet?
Milyen rendőrségi ügy lett volna belőle?
2/9 anonim válasza:
Teljesen felesleges, ne csináld. Ennek semmiképp nincs jövője, úgyhogy egyáltalán nem kéne reménykedned és anélkül is elengedhetnéd, hogy írsz neki. Egyikőtöknek se lesz jobb tőle és ő már megmondta, hogy nem akar veled többet beszélni. Ez miért nem elég?
3/9 anonim válasza:
A lényeg kimaradt, írj részleteket!
Te most egy bántalmazó kapcsolatban vagy, és ő lenne a megmentő, de nem akar a paraszt pároddal konfrontálódni? Ha így van hagyd békén, amíg nem rendezed a soraid, és akkor keresd, ha készen vagy egy új kapcsolatra.
4/9 anonim válasza:
Rendőrségi ügy??? Jesszus 🙄 nekem se kéne ilyesmi az életembe. Szerintem is hagyd.
6/9 A kérdező kommentje:
Nincs senkim
2022. nov. 27. 23:04
7/9 anonim válasza:
Mi lenne ha megváltoztatnád az életed s úgy próbálkoznál?
8/9 anonim válasza:
6-os Akkor miért lett volna rendőrségi ügy az ismerkedésetekből?
9/9 anonim válasza:
Szerintem igen, meg elé passzív-agresszív is... mintha azt gondolnád, hogy hülye, mert nem tudott meghozni magától egy döntést... "de biiiiiztos, hogy...?"... igen, valószínűleg biztos. Ilyen esetben elég nehéz amúhy is meghozni egy döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!