Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha megkérdezed egy fiútól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérdezed egy fiútól, hogy akar e tőled valamit, azt miért teszed?

Figyelt kérdés
Úgy értem,lányok! Miért kérdeztek ilyenre rá,és milyen helyzetben? Ha tetszik az illető,vagy ha meg akartok tőle szabadulni? Mert tőlem ilyet kérdezett egy lány,és nem tudom mire vélni,mivel már vagy fél éve nem is találkoztunk,csak neten beszéltünk párszor,akkor is ő írt rám inkább,én meg csak flörtöltem vele ott. Egyszerűen nem tudom mire vélni,hogy honnan a csudából jött ez neki,hogy megkérdezze...Mivel én semmit sem akarok tőle...

2012. szept. 9. 11:45
 1/9 carolinne ***** válasza:
Bejössz neki
2012. szept. 9. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor mi a szarért flörtöltél vele?? O.o gondolom pont azért kérdezte meg mert ő sem tudja mire vélni a tetteidet...
2012. szept. 9. 11:47
 3/9 anonim ***** válasza:

én van, hogy csak kíváncsiságból :D mondjuk mert azt érzem, hogy akar tőlem valamit, mert ez látszik a viselkedéséből, és tudni akarom, jók e a megérzéseim.

am meg ha nem akarsz valakitől semmit, akkor ne flörtölj vele, ne hülyítsd.

2012. szept. 9. 11:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Na jó! De erre mégis mit vártok,mármint ha így megkérdezitek,ez olyan erőltetett,érződik belőle,hogy lepattintás a lényege. Szóval már csak azért sem mondanám meg,hogy akarok valamit,még ha akartam is volna.
2012. szept. 9. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
ha ennyire tudod, hogy lepattintás, akkor miért kérdezel? ha ennyire szörnyen okos vagy... :) (irónia. érezd.)
2012. szept. 9. 12:42
 6/9 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsiságból.

16 évesek vagyunk, és kissé furának tartom,h máris legyen köztünk valami komoly dolog. Pláne hogy az ország másik felében lakik a lány. Jó,akkor nem vagyok okos,legyen igazad. De mond már meg,te kérdeztél így rá valaha bárkinél,h mit akar tőled,úgy hogy te is akartál tőle valamit? (na látod.)

2012. szept. 9. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért kérdezte mert kíváncsi.

És ami neked egyértelmű, az másnak nem feltétlenül az.

De legalább tud kérdezni a leányzó. (Jobb mintha magába gyártana állító mondatokat, ami félreértést szül)

Amúgy ha nagyobb leszel, remélhetőleg az ilyesmi egy egyszerű kérdésnek fog számítani :) Nem kell ezen így kiakadni, meg szétagyalni magad.

Lehet, hogy ő előrébb tart érzelmekben mint te?

És szeretné tudni te hogy vagy a sajátjaiddal felé?

Esetleg túl töketlennek gondol, és bizonytalan benned - mit is akarsz te tőle tulajdonképpen.

2012. szept. 9. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha valaki flörtöl velem, és már jó ideje ezt tenné, viszont a konkrét okát nem tudnám, én is rákérdeznék a dolgokra. Lehet, ő már beleélte magát a dologba, és lassan elkezdett érezni irántad valamit, viszont még most tisztázni szeretné a dolgot.

24/N

2012. szept. 9. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
En igenis kerdeztem ma ra konkretan, h tulajdonkepp mit akar tolem a srac. Es azert, mert mar jo ideje flortoltunk, es tudni akartam, hogy csak nem akar, vagy nem mer elorebb lepni. En jartam volna vele, de kiderult, hogy o nem akar semmit. 16 evesen ne legyn mar akkora elettapasztalatod, hogy igy altalanosits :D
2012. szept. 9. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!