Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdezed egy fiútól, hogy akar e tőled valamit, azt miért teszed?
én van, hogy csak kíváncsiságból :D mondjuk mert azt érzem, hogy akar tőlem valamit, mert ez látszik a viselkedéséből, és tudni akarom, jók e a megérzéseim.
am meg ha nem akarsz valakitől semmit, akkor ne flörtölj vele, ne hülyítsd.
Csak kíváncsiságból.
16 évesek vagyunk, és kissé furának tartom,h máris legyen köztünk valami komoly dolog. Pláne hogy az ország másik felében lakik a lány. Jó,akkor nem vagyok okos,legyen igazad. De mond már meg,te kérdeztél így rá valaha bárkinél,h mit akar tőled,úgy hogy te is akartál tőle valamit? (na látod.)
Azért kérdezte mert kíváncsi.
És ami neked egyértelmű, az másnak nem feltétlenül az.
De legalább tud kérdezni a leányzó. (Jobb mintha magába gyártana állító mondatokat, ami félreértést szül)
Amúgy ha nagyobb leszel, remélhetőleg az ilyesmi egy egyszerű kérdésnek fog számítani :) Nem kell ezen így kiakadni, meg szétagyalni magad.
Lehet, hogy ő előrébb tart érzelmekben mint te?
És szeretné tudni te hogy vagy a sajátjaiddal felé?
Esetleg túl töketlennek gondol, és bizonytalan benned - mit is akarsz te tőle tulajdonképpen.
Ha valaki flörtöl velem, és már jó ideje ezt tenné, viszont a konkrét okát nem tudnám, én is rákérdeznék a dolgokra. Lehet, ő már beleélte magát a dologba, és lassan elkezdett érezni irántad valamit, viszont még most tisztázni szeretné a dolgot.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!