Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek akar tőlem valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés

Nyáron megismertem egy srácot, kb hetente találkoztunk, néha társaságban, de sokszor csak kettesben. Nem tudom eldönteni, hogy vajon akar-e valamit, vagy csak barátkozna inkább. Sokszor dicsér, néha kézen fogva sétálunk, már többször együtt is aludtunk. Bárhová megy szórakozni, moziba, sportolni vagy akármi, mindig hív az összes programjára.

Alapvetően folyton úgy viselkedik velem, mintha nagyon oda lenne értem és többet akarna, de mégse lép semmit. Vajon csak ilyen lassan akar haladni, vagy félreértem, és semmit se akar? Egyébként nem félénk srác egyáltalán.

2012. szept. 7. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
attól hogy más téren nem félénk, ezen még lehet. amit leírtál, már most azt mondanám hogy jártok. szóval mindenképp járni akar, csak kis betoji.
2012. szept. 7. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
kérdezd meg őt, hogy mi van veletek :))
2012. szept. 7. 23:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok rákérdezni, mert igazából tetszik ez a folyamat, ahogy így alakulnak a dolgok... csak ha félreértem, és mégse akar semmit az persze eléggé kellemetlen lesz. :)
2012. szept. 7. 23:05
 4/6 anonim ***** válasza:
pedig akar, de ezek szerint te is félsz megkérdezni. így viszont évekig is elhúzhatjátok, rosszabb esetben talál másik csajt, aki mondjuk kicsit bevállalósabb, 2. alkalom után megfekszik neki, onnantól buktad az ügyet.
2012. szept. 7. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:

nem tartom valószínűnek, hogy ebből ne lenne semmi. szóval csak nyugi, élvezd a helyzetet, sodródj vele :D hány évesek vagytok amúgy? :)

2. voltam

2012. szept. 7. 23:13
 6/6 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk.
2012. szept. 7. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!