Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar/akart vajon?
Figyelt kérdés
Egy fiúról egy ideig nagyon úgy tűnt,hogy össze akar velem jönni. Kedves volt velem,flörtölt,megnevettetett. De zavart hogy nem tudom mit akar,és rákérdeztem. Persze nem vallott be semmit,csak ködösített tovább,aztán mérgemben valahogy megbántottam,mire megsértődött és akkor már azt mondta,hogy soha nem is akart tőlem semmit. De szerintem ezt is csak mérgében mondta. Aztán végül utoljára úgy búcsúzott el tőlem,hogy legyek boldog akivel szeretnék...
Én rontottam volna el,vagy nem is akart tényleg semmit? Most már ugye nem akar semmit?:/
2012. szept. 8. 20:47
1/3 anonim válasza:
Aki cseszeget attól én sem akarnék semmit, a tüske ott lenne. 24F
2/3 Évike147 válasza:
hát ha ilyen könnyen megsértődik egy ártatlan kérdésen amit jogod volt feltenni akkor jobb is ha eltűnik a képből mert csak az idődet vesztegetnéd vele.. meg amúgy is egy lánynak/nőnek magabiztos, megbízható pasi kell nem egy döntésképtelen kisfiú!! :)) -mindig ez legyen előtted és többre tartsd magad, mert egyáltalán nem Te vagy a hibás :))
3/3 A kérdező kommentje:
Hát nekem elég határozottan mondta,hogy nem akar tőlem semmit:/
2012. szept. 8. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!