Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymásba szerettünk, jártunk, szakítottunk, ma békülni akart, elküldtem, és nemrég csókolózott egy másik lánnyal. Féltékennyé akar (t) tenni?
A sráccal már jópár hónapja ismerjük egymást, sokat lógtunk együtt, egymásba szerettünk, de a korkülönbség ellenére (2 évvel idősebb vagyok) csak "későn" jöttünk össze. Pár hét járás után szakítottam vele, mert sokat veszekedtünk (de szerettük egymást), és egyre kevesebbet találkoztunk. A szakítás kb 1 hete történt, ma felkeresett, hogy békülni akar. Mondtam, hogy még ne, kicsit tartsunk szünetet, gondoljuk át a dolgokat.
Mondta hogy ok, rendben. Kb 2-3 órával később egy lánnyal smárolt, a buszról pont láttam őket, és mikor látta, hogy látom őket, ellökte a csajt maga mellől.
Próbáltam hívni, kétszer is, magyarázza meg a dolgokat, de nem vette fel. Küldtem neki visszahívó sms-t, de nem reagált rá. Lehet, hogy azzal a libával van? Már nem is szeret? Én 19 vagyok, ő 17. (Én vagyok a lány!)
jézusom nekem is egy ilyen naiv lányka kell...vedd már észre magad szivi...csak játszik veled lehet hogy 17 éves de úgylátom ő az érettebb mármint olyan szinten hogy ért a csajok nyelvén...te meg még nagyon naiv kislány vagy...télleg bocs de így látom...keress egy érettebb fiút(férfit) aki értékel is...ne ilyen strigulagyűjtőkkel ismerkedj annak sosincs jóvége!!!!!!
24/F bocs ha megbántottalak
Követett a buszmegállóba, és ott "várta" az a lány... Tudta, hogy megfogom látni.
Szeretem, és ő is szeret, ez biztos.
Lehet, hogy én vagyok régimódi, de a párom iránti szerelmemet nem azzal mutatom ki, hogy egy másik pasassal csókolózom... Én a helyedben nem bíznék meg benne.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!