Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megkérdezem h mit akar tőlem v várjak még?
NA szóval.. az a szitu h: van egy fiú(18) többször voltunk együtt buliba és a végére mindig összemeleggetünk.. kézen fogva sétáltunk csók meg minden.. a múlthéten nála is aludtam.. és hát történtek dolgok.. 3puszival akartam elköszöni (h érezze/érezzem h barátok vagyunk) de ő megcsókolt.. azaz csókkal köszöntünk el.. megint..
és úgy érzem kezdek beleszeretni..
szeretném megtudni h mit akar tőlem.. én nem tudom eldönteni.. rákérdezzek v inkább hagyjam..?
15/L
szex kulcsó :D
ami biztos hogy te szexet akarsz tőle. szerintem mond meg neki, nem fog megharapni :D
15 évesen már azzal vágsz fel az ismeretlen közeg előtt, hogy a szexet már megkaptad? Ha a lábadat szét tudtad tenni, azok után meg baráti puszit akartál adni, akkor csodálom, hogy pénzt nem kértél érte.
Basszus, ha ennyire önálló vagy megkérdezed. Ha olyan választ kapsz ami negatív számodra, maximum nem dug meg többször. 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!