Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, mik a tervei velem a barátomnak. Nekem komolyak a szándékaim, nem vagyunk már fiatalok, de nem tudom őt hova tenni. Ha megkérdezem, elriasztom?
Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 12:03
1/17 anonim válasza:
Ha ezzel a kérdéssel elriasztod, akkor nem kár érte, hidd el. Ha hebeg-habog, félremagyaráz, az nem túl jó jel.
2/17 anonim válasza:
Lehetséges...
engemet már több nő riasztott el a "nagy szerelmével".
Pár hét után összeköltözést akart
Pár hónap után már esküvőröl álmodozott
Engem ilyenekkel lehet a világ végére is kikergetni
3/17 A kérdező kommentje:
Akkor várjak?
2023. aug. 15. 12:28
4/17 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok, mióta vagytok együtt? Gyereket szeretnél-e majd?
5/17 A kérdező kommentje:
Én 46, ő 53 éves. Fél éve vagyunk együtt.
2023. aug. 15. 12:55
6/17 anonim válasza:
Fél év után illene tudnia, hogy mit szeretne. Házasságot, vagy csak együtt élni? Én érdeklődnék mindenképpen.
7/17 anonim válasza:
Fél év még kevés. Finoman célozgathatsz.
8/17 anonim válasza:
Fél év elég rövid idő, még ebben a korban is. Ilyenkor már nehéz elköteleződni, mindkét félnek megvannak a megrögzött szokásai, rutinja. Nagyon meg kell gondolni, hogy feladjuk-e a függetlenségünket. Először gondolkozz el ezen, aztán próbáld meg alaposan kiismerni, mielőtt megkérdeznéd. Elég sok befolyásoló tényező van, vesztenivaló is jóval több, mint a huszonéveseknél.
N
9/17 A kérdező kommentje:
8-as, egyetértek. Viszont, az én koromban már nem szeretnék bizonytalanságban élni. Nem házasságra vágyom, hanem egy biztos támaszra. Egy igazi partnerre. Van, hogy napokra eltűnik, nem ír, nem hív. Aztán, amikor pár nap után találkozunk, olyan, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
2023. aug. 15. 14:37
10/17 anonim válasza:
Érthető az aggodalmad. De , gondolkozz a másik fél fejével. Te mit szólnál, ha 6 hónap ismeretség után , neked tennének fel hasonló kérdeseket. Igazán még nen is ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!