Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem dolgozik,legyen az nő vagy férfi,nem érzi ezt cikinek? Nem zavarja,hogy esetleg a párja szülei róla pusmognak, hogy nem csinál semmit egész nap? Olyan véleményekre lennék kíváncsi, akik benne vannak ebben a helyzetben,és gyermektelenek.
Sajnos egy éve megbolondulok a fájdalomtól, nyaki gerincsérvem van.
Voltam gyógytornán, voltam orvosnál , voltam kórházban többször is a reumatológián 10 napokat.Jobb lett mint volt, fáj, de már kevésbé.
Mivel ilyen pocsék módon lepukkantam, már nem bízok a saját testemben, a saját egészségem én,bármikor újra előjöhet és eldurvulhat, úgyhogy nemsokára vagyonőri vizsgát teszek (3 hét) és utána szerintem portás vagy recepciós leszek valahol.
Előtte konyhán dolgoztam, minden munkanapon hordtam haza a kaját, kvázi én tartottam el a családot.
Tudja a férjem hogy megtettem amikor megtehettem és nem gondolja hogy most ő gondoskodik rólam.
Ja és a konyhán sokat emelgettem, attól meg begyulladt a vállamban egy izűleti tok. Kapartam a falat decemberben a fájdalomtól.
Megértő a férjem, amúgy neki is volt már gerincsérve ami kifakadt és pontosan tudja hogy milyen az amikor tolókocsiban tologatják az embert, később meg járó kerettel közlekedik.
A fájdalmon kívűl más nincs is……
Megértő.
Nővéremék tudják h nem dolgozok, de ő sem ítélkezik.
Volt amikor 8 hónapig volt betegállományban mert 3 szor tört el a lába egymás után. Le akarták százalékolni, meggyógyult, de nehéz időszak volt neki is.
Fiatalon persze én is mindenkit elítéltem aki nem dolgozott, azt sem tudtam mi az a fájdalom.
Értem, az én férjem átlagban havi 1 milliót keres, vállalkozó.
Eddig volt mindig pénzünk tanfolyamokra nekem, autókra, most éppen építkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!